Здравейте!!!

Вчера пристигна поръчката ми от Avia и реших да споделя с вас какво съм поръчала. В много блогове четох за българската марка Аvia, все хубави неща споделят момичетата и реших да пробвам техните продукти.

 

 Тъй като не ги намерих по магазините, поръчах от техния сайт.
Поръчката ми включва шампоан с хума, балсам  за коса с мед и сапун с хума. Изглеждат интересни. Шампоана и балсама са по 3,90 лева, а сапуна 1-2 лева, не помня точно, но всичко заедно излезе около 10 лева.

 

Шампоана и балсама изглеждат и миришат добре, само опаковките им не ми харесват, много опростени и евтини ми изглеждат(ако не бях чела за тях, нямаше да ги взема).  Сапунът е интересен, всъщност представлява 4 малки сапунчета.

 

Това е много практично, защото можеш да си отделиш един за тялото, един за лицето и т.н. Снимала съм съдържанието, за тези, които се интересуват 🙂
Ще ги пробвам и ще напиша ревю за продуктите 🙂 А вие ползвали ли сте продуктите на Avia? Това е всичко за днес!
XOXO
Joe

Сапуните съдържат 80% хума. Какви съставки са останалите 20%?

Две от съставките са изключително вредни, както за организма, така и за околната среда. Cocoamidpropyl betain и бромопола. Последният дори е забранен в САЩ и някои стряни на зап Европа.

И да съм ги виждала по магазините, не съм им обърнала внимание, заради опаковката, но сега ще погледна по-специално като минавам през Елитис.

Здравей!Знам,че продуктите на Авиа са много хубави и аз съм доволна от тях 🙂 Аз ги намирам във веригата магазини Елитис-има голямо разнообразие от продукти на тази марка.
Поздрави :Р

Мисля, че доставката ми излезе 3 или 4 лева 😉 Доставиха ми поръчката след няколко дни.