Боя за коса Garnier Olia 8 Blond

Здравейте, дриймъри!
Днес реших да споделя с Вас поредния си експеримент с боите за коса :) Този пост ще бъде кратък, целта му е само да Ви покажа как изглежда цвета, а ако се интересувате от самата боя Olia и какво мисля за нея – това е линк към предния ми опит с нея.

Боя за коса Garnier Olia 8 Blond

Този път цветът, който използвах е по-светъл от обичайния за мен и резултатът също беше интересен. Вече съм почти напълно в лагера на блондинките! Предният оът, когато ползвах тази боя за коса, бях взела номер 7, този път номерът на цвета е 8.0 – Blond. И като имате предвид колко светла е в последно време косата ми, няма да се изненадате, че съм ооооще по-светла, да не кажа руса. Отново се учудвам колко лесно и без проблем боядисва тази безамонячна боя! Изсветли ме поне с няколко тона :) Смятам, че  е доста по-щадяща за косата, покрива и белите коси. Предния път ми направи впечатление, че боята е трайна върху нормалната ми коса, но се задържа  около 2 седмици върху белите косми, които имам. Оказаха се доста упорити миналото лято, този път ще видим колко време ще се задържи.

Като цяло съм доволна, това е една от най-добрите бои, които можете да си купите от магазина, а и е без амоняк. Нанася се лесно, цвета е супер, ухае добре, а и в момента е на промоция – намалена е на около 6 лева. Само предупреждавам дамите с дълга коса да си вземат две бои, а не като мен – да останат с небоядисани връхчета :)
Надявам се, че съм Ви била полезна! В момента много се чудя дали да не се потъмня малко…. Вие какво мислите?
XOXO
Джо

Ще се радвам да публикувате сравнение на боите Garnier Olia и Syoss Oleo intense.

Досега не съм ползвала боя на Syoss. ще бъде интересно :)

И аз се самобоядисвам с тази боя (Цвят 7.13). Покрива белите ми коси безпроблемно и се задържа до четвъртата седмица. На петата вече са израснали нови бели косъмчета и не мога да отлагам повече боядисване :)

На мен не ми издържа толкова много, жалко….

pantera666 says:

Цветът много ти отива <3
Аз я пробвах веднъж и определено не ми хареса как покри трите ми бели косъма и колко издържа.И аз като Ивелина Иванова съм на мус-а на Шварцкопф и все към него се връщам :))

Леле, само аз ли не съм пробвала още този мус?! Задължително ще го взема :)

Аз от другата седмица ще съм синя :D
Този цвят много ти отива, дано се задържи :)

Благодаря, засега е добре :) Аз много харесвам розови коси, но не мога да се навия да се боядисам…Нямам търпение да те видя със синя коса! <3

Berrys Place says:

И аз харесах в началото тази боя, оранжевото беше трепач. С първата опаковка се разбрахме, ама след втората… цветът ми падна за две измивания :(
Сега взех на Шварцкопф един шоколад да тествам ахахах
искам да пробвам Phyto, ама тук го няма ахахаха

И аз се чудя за Phyto, но ще видим :)

На мен лично, тази боя ми се задържа точно седмица… Ползвам главно мус боята на Шварцкопф и съм страшно доволна. Безамонячна е, а цветът става равномерен и наситен, а и се задържа доста дълго.

Хмм, трябва да я пробвам :)

error: Не е позволено!!