Month: November 2014

Pinks Beauty Box November 2014

 

Здравейте, дриймъри!

Днешният пост е посвете

н на октомврийската кутия на Pinks – Pinks Beauty Box November. Както всеки път, аз много се вълнувах какво е нейното съдържание и останах доволна 🙂 Ако и вие сте любопитни какво получих този месец от Pinks Beauty Box, няма да се бавя повече, ето ги и продуктите:

IMG_3662

(more…)

The Makeup Addict Tag

Здравейте, дриймъри! Днес реших да отговоря на въпросите от един много интересен таг 🙂 Бях тагната от сладката Йоана,  за което много й благодаря 🙂 Ето ги и моите отговори:

1. Кой продукт продължаваш да купуваш, въпреки че вече имаш достатъчно за цял живот?

По принцип много обичам да си купувам гланцове за устни, но в последно време не спирам да си купувам червила 🙂 Започнала съм доста експериментирам с цветовете.

IMG_3339bb

2. Без кой продукт не можеш да живееш? (more…)

Bad Karma OOTD

Take it from the girl you claimed to love
You gonna get some bad karma
I’m the one who had to learn to build a heart made of armor
From the girl who made you soup and tied your shoes when you were hurting
You are not deserving, you are not deserving

IMG_3547hhh (more…)

Golden Rose 34 Brandy Dessert Review

Здравейте, дриймъри! Днешният пост е посветен на новия ми любим лак за нокти, а именно Golden Rose Selective – 34 Brandy Dessert. Просто съм влюбена в този цвят – много тъмно виненочервено, почти черно, Аз го намирам за идеален за сезона – тъмен, наситен, интригуващ… Определено е и траен, вече няколко дни съм с него и изглежда страхотно, леко се олющил само на един от пръстите, а имайте предвид и че не съм използвала база(shame on me :)) и топ лак.

IMG_3433bbbb (more…)

Must-Have Shoes For Winter – Задължителните обувки за зимния сезон

Здравейте, дриймъри! След дълго отсъствие,за което се извинявам, ето ме отново! Приготвила съм ви много интересни публикации, тръпнете в очакване 🙂 Навън застудя рязко, даже и сняг преваля, така че това е най-подходящия момент да обсъдим зимните обувки. Няма как да сте пропуснали факта, че съм луда на тема обувки, нали? Досега не ми се е случвало да погледна обувките си и да кажа: “Това е, нямам нужда от повече!” 🙂 Просто не мога да си го представя…Просто различните обувки ме карат да се чувствам толкова различно – всяка една от нас знае какво е да обуеш зашеметяващи токчета, нали? В този ред на мисли, не смятам за нужно да ви обяснявам колко много се вълнувам за новия сезон и новите чифтове обувки, с които ще се сдобия… Само аз ли обичам да си купувам по някой нов чифт в началото на сезона? Споделяте ли моята мания?

Като истински shoelover(има ли такава дума?) днес ще споделя моделите, които съм си набелязала за този сезон и които смятам, че могат да превърнат всеки есенно-зимен тоалет(може ли оттук нататък да го наричам ауфит?) в нещо различно и специално. Знаете как едни обувки могат да променят изцяло вида, нали? За това говоря 😉 Освен че ще ви споделя кои модели харесвам най-много, ще ви покажа и къде можете да ги намерите на изгодна цена 🙂

picture (more…)

error: Не е позволено!!