Здравейте, дриймъри!

Днес съм ви подготвила ревю на продукт, който вече сте виждали в един от моите клипове. Това е основата за спирала за мигли на Essence – Lash Base Mascara. Много се зарадвах, когато видях този продукт на щанда на Essence, защото много ми напомни на спиралата, която преди години използвах. Не си спомням точно как се казваше, беше на Loreal, опаковка беше беше в черно и златно, и имаше две страни – една черна и една бяла(основа). Тогава бях много доволна от ефекта й, но вече не мога да я намеря по магазините.Цената на Essence Lash Base Mascara е достъпна  – около 6 -7 лева.

Essence Lash Base Mascara

Основата за мигли на Essence обещава повече обем и дължина. Нанася се преди обикновената спирала за мигли. Има бял цвят и това е един от основните проблеми, с които се сблъсках при използването й. Около две седмици се опитвах да се сработя с нея и накрая горе-долу свикнах с използването й.

Essence Lash Base Mascara

Essence Lash Base Mascara

Ефектът от използването на тази основа не беше очакваният от мен. Не постигнах кой знае каква дължина, а миглите се слепваха и ми ставаха на клечки. Обем също не успя да постигне. Опитвах два начина на нанасяне. Първият – нанасям основа и веднага слага и спиралата(така пише, че трябва да се използва на опаковката). Вторият – нанасям спиралата и изчаквам малко да изсъхне, след това нанасям спиралата. И при двата начина ефекта е почти еди и същи. Изобщо не ми хареса сплъстения ефект, който се получава.

Essence Lash Base Mascara

Оказа се, че в голяма част от случаите не успявах да покрия бялото от основата и то се виждаше през целия ден. Тук вече може и аз да съм виновна, но пробвах с две спирали – Essence Lash Princess и Diorshow Iconic,  и все така ми се получаваше.

Крайното ми мнение е, че този продукт не оправда моите очаквания и го намирам за излишен. Не смятам, че подобрява вида на миглите ми и ми отнема допълните време да се опитвам да скрия белия слой. Вие сами ще видите на снимките как с един пласт спирала отгоре, миглите ми все още са бели. Това означава, че трябва да трупам още и още.

Това е всичко за днес, дриймъри! Ще се радвам да разбера какво мислите за основите за спирали и дали сте попадали на хубави 🙂

XOXO

Joe