Здравейте, дриймъри!

Днес имам удоволствието да ви запозная с най-най-най-любимият ми продукт за прикриване на несъвършенства, разбирайте най-вече тъмни кръгове под очите – MAC Pro Longwear Concealer 🙂 Много съм слушала и чела за този коректор, две от любимите ми български бюти блогърки също много го похвалиха (Ида и Меги) и съм наистина щастлива, че и аз най-после имах късмета да го пробвам, благодарение на  giveaway-а на Follow Marietta! Благодаря ти за страхотният подарък!

IMG_8649ffff

Още с първото нанасяне се влюбих в този коректор! Идеален цвят – изглеждаше малко по-тъмен, но нанесен се слива идеално с кожата ми и изглежда супер естествено. Моят цвят е NW25, не знам как го е избирала Мариета, но определено е уцелила перфектният цвят. След нанасяне покрива напълно тъмните кръгове, досега не ползвала коректор, който толкова добре да се справя с този мой вечен проблем. Смятам, че в дните, в които искам да нося минимален грим, мога да използвам само този коректор, молив за вежди и гланц 🙂

IMG_8640

PicMonkey Collageyyt

Текстурата му е малко по-гъста от тази на останалите ми коректори, дори ми се струва мааалко лепкава, ако мога така да я опиша. Нужно е съвсем малко количество от продукта – с едно натискане на помпичката покривам и двете очи. Покривността му, както вече се досещате, е мечта – пълно покритие! Издържа цял ден и не съм имала проблеми с него. Има лек аромат, който след нанасяне не се усеща. Цената му е около 40 лева, можете да го намерите в магазините на MAC в София.

PicMonkey Collageg IMG_8659

MAC Pro Longwear Concealer е един от малкото продукти, в които се влюбих от пръв поглед и съжалявам, че не съм открила по-рано! Перфектен е във всяко едно отношение – опаковка, покривност, издръжливост, цвят. Едва ли занапред бих пробвала друг коректор 🙂 Ако и вие имате съшия проблем като мен с тъмните кръгове под очите, подарете си този продукт, защото го заслужавате!

XOXO

Joe