Здравейте, дриймъри!

Най-после намерих свободна минута и нямам търпение да ви споделя моето мнение за избелващите лентички PearlDent, които ми бяха предоставени за проба. В началото бях малко скептично настроена, но и много исках да видя как ще се отразят на моите зъби. Досега не съм си избелвала зъбите по друг начин и определено останах доволна  от лентичките на PearlDent.

PearlDent

 

Лентичките се използват в продължение на 14 дни –  комплектът съдържа необходимия брой лентички за горните и долните зъби. Нищо друго не се изисква, освен да ги слагате за по 1 час всеки ден. На мен това ми се стори доста практично – докато си избелвам зъбите мога да говоря, да чета, да гледам филм – изобщо всичко.

 

PearlDent

Само първият път изпитах дискомфорт от лентичките – не си бях подсушила зъбите и те не се залепиха хубаво. Съветвам ви винаги да си подсушавате зъбите преди да ги сложите, така залепват по-добре. Когато ги сложите не пречат много, леко се засилва слюноотделянето, но това не е  проблем, защото вкуса е леко ментов и общо взето не е нетърпим. Хубаво е да избягвате и рани и напитки, които боядисват зъбите – червено вино, кафе, цигари.

 

PearlDent

Единствените странични реакции, които получих са лека чувствителност на венците (моите по принцип са супер чувствителни) и едно по-бяло петънце, което се появи на един от предните ми зъби, но се оказа, че е нормално и изчезна след един ден. Останах приятно изненадана от продукта, защото смятах, че с толкова ниско съдържание на пероксид – само 6%, няма да успея да постигна по-бяла усмивка 🙂

Много съм доволна от резултата, който постигнах с PearlDent – определено зъбите ми са по-бели и блестящи от преди. Разликата не е фрапираща, за мен е видима – постигнах може би 1-2 тона по-светли зъби 🙂 Бих направила още един курс след няколко месеца, за да поддържам резултатите.

Ако резултатите са ви харесали и искате да пробвате избелващите лентички PearlDent, можете да ги поръчате от тук, а с промокод JOE можете да ги закупите за 44 лв. вместо за 69.99 лв. 🙂

PearlDent

Състав на лентичките: Peroxide, Sodium Perborate, Carbomer, Peppermint Oil, Mint Fragrance, Glycerine.
Надявам се този пост да е бил полезен на хората, които искат перфектна усмивка!
I hope that this was helpfull for everybody who wants perfect smile!
XOXO
Joe
*Продуктът ми е предоставен за тестване от PR, но мнението е изцяло лично.