Здравейте, дриймъри,

Август е към своя край и преди да се сбогуваме с лятото е време да видим какво си ни подготвили Алекс и Райс в августовската кутия BOPS. За тези от вас, които не знаят какво е BOPS – това е първата абонаментна кутия за книги – Box Of Paper Smiles. Всеки месец кутията включва една книга и няколко различни аксесоара/нещица, свързани с темата на кутията и книгата. Този месец кутията струва 22 лв. (първата струваше  25.99 лв.), а с доставката ми излезе около 26 лв.

bops август

bops август

Темата на кутията стана ясна миналия месец и тя е “Лято от мечти”. Аз очаквах леко четиво, подходящо за почивните дни и плажа, и смятам, че книгата “Летни дни и летни нощи” е точно такава. Книгата е нова, издадена е преди два месеца, и представлява сборник от 12 разказа на едни от най-популярните автори на тийн романи, а съставител е Стефани Пъркинс. Имам големи очаквания за книгата, не само защото Алекс и Райс са я избрали, а и защото сред авторите присъстват   Стефани Пъркинс , Вероника Рот , Касандра Клеър , Дженифър Е. Смит , Лий Бардуго , Франческа Лия Блок и други. От нея лъха на романтика и май точно от това имам нужда в момента 🙂 Ще ви споделя мнението си за нея, когато я прочета.

летни дни и летни нощи

Останалите нещица в кутията също са интересни и съобразени с лятната тематика. Мой фаворит е чантата от плат с вдъхновяващ цитат. Много обичам такива чанти и тази е чудесно попълнение към колекцията ми. Намирам ги за много практични и винаги нося една в дамската си чанта (както знаете тя е голяма и бездънна :)) Цитатът върху нея гласи: “Приказките карат децата да заспят, а възрастните да се събудят.”. Много сладко!

bops август

Следващото нещо, което открих в кутията е този свеж летен плаката на CUSH.BE. Много харесвам техните дизайни и този I Love Summer е страхотен. Според мен е чудесна декорация за лятото, като можете да го залепите или да го закачите с кабърчета. Аз бих го сложила в бяла рамка, така според мен стои много по-изчистено и модерно. А ако щампата ви е харесала, в  CUSH.BE. имат страхотни чанти и кърпи с нея и можете да си направите комплект 😉

bops август

В кутията открих и оранжева гумена гривна, на която пише Summer Book Club. Симпатична е, но определено не ми е по вкуса, така че ще я подаря на някой, който ще ѝ се радва. Последното подаръче в кутията е книгоразделител – за всички любители на книгоразделителите 🙂

bops август

Това е всичко в кутията този месец. Аз харесах съдържанието ѝ, даже бих казала, че този месец допълнителните подаръци ми харесаха много повече от миналия. Много се радвам и съм много благодарна на Алекс и Райс, че направиха жест и намалиха първоначално планираната цена на кутията, като така я направиха по-достъпна за повече хора. Очакването и вълнението около кутията е много приятно, а и двете книги, които са включвани в кутиите са доста добри и според мен биха допаднали на много от вас. Реших да не поръчвам кутията през септември, защото темата ѝ ми е малко далечна – “Училищни трепети”. Aко на вас темата ви допада, можете да я поръчате, като пишете на лично съобщение на страницата на BOPS. А пък аз нямам търпение да разбера какво са ни подготвили през следващите месеци!

bops август

XOXO

Joe