Здравейте,
Казвам се Ивана, приятелите ми ме наричат Джо. На 25 години съм, зодия Близнаци и в момента живея в София. Отдавна имах намерение да направя собствен блог, но все не намирах време. Реших да не отлагам повече.В блога  смятам да пиша за мода, за козметика, за музика, за книги и общо взето за всичко, което ме вълнува.Много ще се радвам да прочета  и вашето мнение и съвети. Можете да ме последвате във Facebook, Instgram, Pinterest и Twitter.
Първият ми пост ще е „Направи си сам“ или DIY. Една от любимите ми марки е Zara, спечелиха ме с невероятното качество на дрехите и най-вече с това, че дрехите им са изпипани до най-малкия детайл. В една от последните им колекции се влюбих в риза със шипчета на джобовете, която обаче така и не купих, но и не забравих.

Реших сама да направя нещо подобно.А ето и какво ще ни бъде нужно:
1.Риза-по ваш избор, важното е да има джобове, на които да сложим шиповете. Моята е от магазин за дрехи втора употреба.
2.Шипове-моите си ги поръчах от Ebay, дойдоха за около 2 седмици, струваха окло 2-3 лева. В сайта на H&M  пише, че и те продават, но аз не съм ги виждала в магазина. Може би в магазин за копчета или платове също се намират.
3.Ножица- с нея ще пробием малки, повтарям малки дупчици. И внимавайте с ножиците, колкото и да е смешно, аз успях да се порежа :).


Преди да започнем да пробиваме, наредих няколко шипчета, за да реша къде точно да са дупките. Може да с ги отбележите с нещо от вътрешната страна  на капачето на джоба. След това с ножиците внимателно пробиваме малки дупчици, през които да мушнем винтчето на шипа. След като мушнем винтчето, от горната страна „завинтваме“  шипа и сме готови с първия.

Продължаваме така, докато не покрием и двете джобчета. Ето това е крайния резултат. По същия начин можете да слагате шипове по почти всичко-якета, обувки, гривни и други.

Това е всичко за днес. Очаквам вашето мнение и ако и вие имате подобни „творения“, можете да ми ги покажете 🙂
XOXO
Joe

Здравей! Благодаря ти за коментара в моя блог! 🙂 Поздравления за твоя! Много е хубав! Пожелавам ти много последователи и верни читатели, и много много публикации. 🙂