Здравейте,

В днешният пост  ще разгледам новият коректор Maybelline Instant Anti-Age, за който доста се изписа по блоговете, и реших и аз да пробвам. По принцип се предлага на редовна цена от около 20 лева, но аз купих моя от DM миналата седмица на промоционална цена-около 15 лева. Предлага се в два цвята, аз взех по-тъмния- 20 beige nu. Няма смисъл да повтарям рекламните обещанията на Maybelline, предполагам, че вече сте ги чули. Коректора веднага прави впечатление с интересната гъбичка, която аз намирам за доста удобна. Като цвят е добре, може би малко по-тъмно щеше да свърши по-добра работа, но в България се предлагат само два нюанса.
Maybelline Instant Anti-Age

Maybelline Instant Anti-Age
Апликатора е удобен за нанасяне, текстурата на продукта е много подходяща- нито много суха, нито много течна. Разнася се добре под очите, слива се с останалата част от лицето,  не е много покривен, по-скоро озаряващ. На мен много ми харесва, издържа часове наред, не се събира в бръчиците покрай очите, не изсушава кожата. Аз лично съм приятно изненадана от коректора, бих си го купила отново, но не е за хората, търсещи по-голямо покритие.
Ето снимки , само  дясното око е с коректор:
Извинявайте за лощото качество на снимките.Това е всичко за днес! Ще се радвам да чуя и вашето мнение за коректора на Maybelline.
XOXO
Joe