Здравейте,
Днес реших да споделя с вас какво съм си пазарувала последните една-две седмици. Не знам дали още има някой, който не е разбрал, но в H&M има голяма разпродажба. Това е един от любимите ми магазини и нямаше как да не се възползвам! Този път реших да не си купувам поредната тениска/потник/парцалче намалени с 5-10 лева, а да си купя нещо, което наистина си заслужава и е намалено драстично.  Затова си купих бяло сако и късо велурено яке, каквито нямам, а и на нормална цена струват по 80 лева. Аз ги взех всяко за 30 лева.IMG_4049

IMG_4050

Също така реших да попълня колекцията си от бански и си взех бяла горна част, каквато нямам и смятам да комбинирам с черна, розова и шарена долна част. Също така си взех и черна горна част, която да комбинирам с по-тъмни долни части.И двете са  по 15 лева.

IMG_4056 IMG_4064 IMG_4057

Тези две шарени гривнички купих от квартален магазин за бижута, струват по 1.50 лева всяка и смятам, че са чудесни аксесоари за сезона 🙂

IMG_4072 IMG_4073

Тази пола си купих от магазин Denzel,  струва 22.50 лева и е страхотна! Отдавна искам  да си взема дълга пола и най-накрая  намерих такава, която да ми хареса и да не е много скъпа.

IMG_4066 IMG_4067

И накрая малката ми поръчка от Avon – комплект от 5 части на цена 13.90 лева. Включени са интересни продукти, най-много искам да опитам маската за коса с арган и гела за гладко бръснене. Освен тях в комплекта са включени душ гел, пяна за вана и спрей за тяло. Със сигурност всеки един от продуктите ще ми влезе в употреба.

IMG_4063

Това е всичко за днес.
XOXO
Joe

Много хубави покупки, а продуктите на ейвън за 13.90 са си супер далавера:)

Оууу утре съм в магазина.Мерси за идеята.Тъкмо си търся бански :)))

Страхотни са! А полата е просто уникална! Чакам да я видя в аутфит. 😉