Здравейте,
Днес искам да ви представя един продукт, който си купих още в началото на месеца, и веднага ми стана любим. Това е Garnier Miracle Skin Perfector B.B.cream.

Garnier Miracle Skin Perfector B.B.cream

 

IMG_3607

Доста се изписа в българските и чуждестранните блогове за него, някои го харесаха много, други не. Миналата година пробвах първия, който излезе, но той изобщо не ми допадна, аз съм с кожа, склонна към омазняване и като цяло не ми понесе. Затова бях малко резервирана и към другите варианти на крема – за комбинирана и мазна кожа и с anti agеing ефект. Все пак реших пробвам. Взех Garnier Miracle Skin Perfector B.B.cream за комбинирана и мазна кожа, цвят Medium и останах приятно изненадана.Купих го на промоционална цена – 8.99 лева, но по принцип цената му е около 14 лева.

IMG_3613

Първо ми направи впечатление, че е доста течен като консистенция, но се свиква. Разнася се лесно, според мен се слива добре с кожата, но май ми е малко светъл като цвят. Попива бързо и има средна покривност.С него тена е изравнен, повечето ми зачервявания са покрити, но ако имам по-сериозна пъпчица – слагам и коректор. Издържа почти цял ден,ако отгоре се нанесе пудра.Използвам го вече от две седмици почти всеки ден и не съм забелязала да дразни кожата ми или да предизвиква някаква реакция. Смятам, че е много лек и подходящ заместител на фон дьо тена през летните месеци.
А кой е вашият любим BB  крем?
XOXO
Ивана

И аз го харесвам този бб крем, ползвам го почти всеки ден:)