Здравейте,момичета,
Днес искам да споделя с вас мнението си за новата боя на Garnier – Olia, за която   доста се говори тези дни. Реших да я пробвам, защото по принцип се боядисвам с боя на Garnier  и ми харесва. Боядисвам се вече повече от година с Garnier Color Naturals, използвам цвят  номер 7-Рус. При мен не се получава рус цвят, а един много приятен светло кестеняв цвят, който много харесвам.

Боя за коса Garnier Olia 7

 Бях малко предубедена към Olia,  тъй като тя е безамонячна боя, а пък аз имам доста бели косми, които досега не съм успявала да покрия с безамонячна боя. Въпреки това реших да опитам с нея. Взех си отново цвят номер 7- Тъмно рус. Молех се, ако изобщо успее да ме „хване“, само да не стана много руса 🙂 Ами не станах. Боядисах се сама, супер лесно е! Цвета ми се получи идеален, точно какъвто исках! Боята успя да ми покрие напълно  тъмните корени, справи се и с белите косми. Цветът е еднакъв на цялата ми коса, точно какъвто съм по принцип – светло кестеняв. Едно от нещата, които много ми харесаха и изненадаха е приятната миризма на боята, изобщо не мирише на химикали. Като цяло съм много доволна от резултата, трябва да се има предвид, че по принцип  постигам същия ефект само с  амонячна боя 😉 Ако се окаже и трайна, ще ми стане любимата боя за коса. Май забравих да спомена, че в комплекта е вкючено малко балсамче, което е за многократна употреба и също е много приятно.

Ето снимки преди ( без и със светкавица):

А ето снимки и след Olia ( отново  без и със светкавица):

А вие какво мислите за тази боя?
XOXO
Джо

Днес се намазах с тази боя за пръв път с цвят 7.13. Супер доволна съм! досега съм се боядисвала само с Кюн и Мажирер-Рореал-професионални. Ами тази не им отстъпва. Ще видим колко е трайна, след измиванията, но спрямо другите, наистина ми покри белите коси. Цветът стана супер, както и косата ми.

zdraveite , iksma da vi pitam kosata mi e do krasta i dosta gasta shte mi stigne li 1 boq za da se namaja dobre , az nqmam beli kosi

Моята е малко под раменете и една боя ми стигна, но Вашата е мнооого по-дълга и препоръчвам 2 бои 🙂

А също скоро ще пиша за тази боя в блога ми.
Поздрави!

Трябва да се пробва. Между впрочем, седмицата е точно това, което се е получило. По принцип в каталозите имената на съответните номера малко не съвпадат с представите на хората за крайния резултат, объркващи са.

Много ми хареса! 🙂 Другият път пак от нея ще си взема.

Моята отлежава в шкафа и чака да й дойде реда :)) Любопитно ми е дали и аз ще съм сред доволните :))