Здравейте,
Това са любимите ми продукти за месец Май, като този път реших да включа и неща, които не са козметика. Надявам се да ви харесат.

Любими продукти май

1. Маска за лице Facial Clay Mask на Freeman – много изчетох за тази маска и накарая реших да я пробвам. Много ми харесва, кожата ми след нея е мека и гладка, не ми причинява пъпки, не ми изсушава кожата. Използвам я веднъж седмично.
2. Ayuuri Natural body wash – този продукт е от априлската кутия на Pretty Box, много го харесвам, има много приятен кокосов аромат. Обогатен е с алое вера и жасмин, а най-хубавото е, че не съдържа парабени.
3. Avon Footworks  ексфолиант за  крака с папая – мирише страхотно, кремообразен, с малки ексфолииращи частици. Прави краката ми гладки и меки.

4. Очна линия Essence Liquid Eyeliner – много удобна и лесна за използване очна линия, водоустойчива. Слагам я сутрин и вечер, когато си свалям грима тя не е мръднала. Не се размазва, седи наситено черно, според мен за цената си е доста добра.

5. Коректор  Maybelline Instant Anti-Age – веднага ми стана любим, използвам го всеки ден. Повече информация за коректора Тук .
6.Спирала Essence I love Extreme Crazy volume – в началото изобщо не ми харесваше, сега свикнах с нея и я използвам всеки ден. Доволна съм от нея, все пак струва около 6 лева, но е по-добра от доста  по-скъпи спирали, които съм ползвала.

Разликата е доста голяма според мен 🙂

Продължавам с non-beauty favorites  или любимите ми неща през месеца, които не са свързани с грим и козметика. Ще започна с книгата на Дан Браун – „Шестото клеймо“, все още я чета, тъй като нямам много време. Но само искам да кажа, че книгата е уникална, всичко е толкова добре обмислено и написано, че започнеш ли веднъж, трудно я оставяш. Това е типично за книгите на Дан Браун, поне при мен е така – „Цифрова крепост“ и  „Шифърът на Леонардо“ ги прочетох на един дъх. Нямам търпение да излезе и „Ад“!!! Искам само да добавя за всички, които са гледали филмите и не са чели книгите – КНИГИТЕ СА МНОГО ПО-ИНТЕРЕСНИ И УВЛЕКАТЕЛНИ! Спрете да си създавате мнение за книгите, според филмите!

Любима песен за месеца е не друга, а Young and Beautiful на Лана Дел Рей! Не мога да спра да я слушам, просто невероятна. Лана е уникален изпълнител, почти няма нейна песен, която да не ми допада. Невероятно красива и талантлива!

Това е всичко за днес, ако и вие имате любими продукти за месеца, ще се радвам да ги споделите 🙂
XOXO
Joe

Здравей. От къде си купи маската на FREEMAN?

От книгите на Дан Браун все още не съм чела „Шестото клеймо“, но съм напълно съгласна, че той пише увлекателно и запознава читателя с много информация, без да изглежда натрапчиво.

Спиралата изглежда уникално на твоите мигли, определено ще я пробвам! 🙂 Лана е толкова прекрасна и тази песен ми е на repead от няколко дена! <3

Andrea | RosyChicc