Здравейте!!!

Вчера пристигна поръчката ми от Avia и реших да споделя с вас какво съм поръчала. В много блогове четох за българската марка Аvia, все хубави неща споделят момичетата и реших да пробвам техните продукти.

 

 Тъй като не ги намерих по магазините, поръчах от техния сайт.
Поръчката ми включва шампоан с хума, балсам  за коса с мед и сапун с хума. Изглеждат интересни. Шампоана и балсама са по 3,90 лева, а сапуна 1-2 лева, не помня точно, но всичко заедно излезе около 10 лева.

 

Шампоана и балсама изглеждат и миришат добре, само опаковките им не ми харесват, много опростени и евтини ми изглеждат(ако не бях чела за тях, нямаше да ги взема).  Сапунът е интересен, всъщност представлява 4 малки сапунчета.

 

Това е много практично, защото можеш да си отделиш един за тялото, един за лицето и т.н. Снимала съм съдържанието, за тези, които се интересуват 🙂
Ще ги пробвам и ще напиша ревю за продуктите 🙂 А вие ползвали ли сте продуктите на Avia? Това е всичко за днес!
XOXO
Joe

Сапуните съдържат 80% хума. Какви съставки са останалите 20%?

Две от съставките са изключително вредни, както за организма, така и за околната среда. Cocoamidpropyl betain и бромопола. Последният дори е забранен в САЩ и някои стряни на зап Европа.

И да съм ги виждала по магазините, не съм им обърнала внимание, заради опаковката, но сега ще погледна по-специално като минавам през Елитис.

Здравей!Знам,че продуктите на Авиа са много хубави и аз съм доволна от тях 🙂 Аз ги намирам във веригата магазини Елитис-има голямо разнообразие от продукти на тази марка.
Поздрави :Р

Мисля, че доставката ми излезе 3 или 4 лева 😉 Доставиха ми поръчката след няколко дни.

Много съм доволна от продуктите на Авиа, особено шампоанът е перфектен за коса, склонна към омазняване. На мен ми прави лошо впечатление, че разликата между цените в официалния им сайт и в някои магазини е почти левче. За козметика от този ценови клас си е фрапантна разлика. Дано добият повече популярност, защото наистина имат качествени продукти.

Здравей, подкрепям покупката ти първо защото продуктите са с много добри и полезни съставки, второ защото са български и така стимулираме нашата икономика, и трето защото са много евтини. Другите продукти на различни чужди фирми за козметика влагат , не толкова в качеството , а в количеството на продукцията, иновацията (какви ли не продукти измислиха с охлюви, странни треви и екзотични плодове)и реклама, а това оскъпява продуктите им, както и таксите по вноса докато стигнат до крайния потребител. Българските продукти за козметика не отстъпват по нищо, напротив, аз съм много доволна от крем Здраве, от продуктите на Регал – използвам измиващ гел за лице, маска за лице с мед, която много подхранва кожата ми и я прави по-сияйна, ексфолиант за лице с кайсиеви костилки, вазелин за устни с невен и др. Продуктите на фирма Кокона също българска са много хубави, използвам и от тях. 🙂 С радост ще пробвам и тези, които ти предлагаш, от теб научих за тях и ми беше изключително полезно.

И аз не бих им обърнала внимание, ако не беше споделила, заради опаковките. Но сапуна ме заинтригува и мисля, че определено бих си го взела, ако го видя някъде. A защо не и другите продукти.
Поздрави:)
nomatterwhatbeauty.blogspot.com