Здравейте!!!!!!!
От известно време събирам празни опаковки от продукти, за да ви ги покажа, и най-после събрах повечко. А ето ги и тях:

IMG_4514

Започвам с мицеларната вода на Avene – Почистващ и демакииращ мицеларен лосион.   Предназначена е за почистване на грима, подходяща е за чувствителна кожа и е богата на  Термална вода Avene. Използвах я всяка вечер, почиства чудесно, само спиралата и се опъва малко, но иначе е супер. Не дразни кожата, нито очите. Според мен е чудесна. Бих я купила отново.

Изхабила съм два душ гела – Balea Young  и Ayuuri Natural Coconut and Jasmine Body Wash. И от двата съм много доволна. Този на Balea  е с невероятен аромат на захаросани ябълки. Този на Ayuuri беше част от една  от кутиите на Prettybox   и също има много приятен кокосов аромат. Бих си купила отново душ гела на Balea, a  за този на Ayuuri би  ме спряла цената, беше около 20 лева, което за такъв продукт според мен е прекалено.

Следва любимия ми сух шампоан Balea Trend It Up, който от известно време издирвам и все не мога да намеря… Обожавам го, ефекта е супер – веднага изсушава омазняването и придава обем, не оставя бяло по косата. Цената му е около 4 лева. Ще си го купувам и занапред!
Следващия продукт, който изразходвах е Терапия без отмиване с арганово масло за всеки тип коса на Avon Advanced Techniques. Продукта се нанася на влажна коса, само в краищата. Действа като всички подобни серуми за коса – заглажда косъма,  косата се разресва по-лесно и изглежда по-здрава. Продукта е хубав, използвах го всеки път след измиване, но не смятам, че е по-различен от останалите кристали и серуми за коса. Не е лош за цената си, май беше около 5-6 лева, когато го купувах, но бих опитала нещо ново следващия път.

За спиралата на Essence – I Love Extreme  Crazy Volume вече съм споменавала – тук, няма как да не я похваля отново. Това е най-добрата спирала за 6 лева, която съм ползвала. Ще продължавам да си я купувам. Същото важи и за очната линия отново на Essence – Liquid Eyeliner. Идеална е, наситено черна, издържа от сутринта до  вечерта без да мръдне, водоустойчива. Пак ще си я взема 🙂

Ред е на пудрата на Bourjois – Healthy Balance,  цвят 55 Dark Beige. Пудрата е много хубава, матира чудесно, бих я взела отново, може би в маалко по-светъл цвят.

И последен, но не на последно място, е молива ми за вежди (или това, което е останало от него). Моливът е на Golden Rose, номер 103, идеален цвят, нанася се лесно, нито много твърд, нито много мек писец. Използвам го от години и ще продължавам 😉

Това е всичко за днес, дано да ви е било интересно!

XOXO
Joe

Здравей! И аз дълго бях недоволна, че мицеларните води не се справят със спиралата и чух в едно клипче, че номера в миглите да се разтръркат в памучето или просто да не се задържа тампона напоен с водата върху тях, а направо миглите да се обхващат и нежно да се търка.
Надявам се да ме разбра и да съм помогнала. Страхотен блог имаш!