Здравейте!
Юни дойде и си отиде без да го усетя, през целия месец бях толкова заета покрай магистърската си теза и защитата й, че оставих всичко друго на заден план. Сега, след като успешно защитих, мога спокойно да се отдам на заслужена  почивка и да напиша няколко поста в блога 😉 Първият е June Favorites!
А ето ги и любимите ми неща за месеца:

IMG_4162

1.Garnier Miracle Skin Perfector B.B.cream – идеален за лятото, още в началото ми хареса много, вече го използвам цял месец, почти всеки ден съм с него! Повече подробности можете да прочетете тук.

2.Пудра Rimmel Stay Matte –  много ми харесва, за първи път я взимам и съм впечатлена. Това е един от продуктите, които повечето български и чуждестранни блогърки много  хвалят, в случая съвсем заслужено 😉 Цената на пудрата е около 10 лева.

IMG_4164

3.Червило Essence Almost Famous №44 – имам го от доста време, но през  последния месец го използвам по-често. За цената си от 3-4 лева е доста добро, не е много изсушаващо, има средна издръжливост.

IMG_4166 IMG_4168
4.Парфюм Avon Riviera Goddess –  има много свеж, летен аромат, който много ми допадна. Идеален е за лятото, много леко и интересно парфюмче, спада към плодово-цветната категория. Купих го за 15 лева, заедно със спрея за тяло.
IMG_4170

5.Бялата кожена гривна вече сте я виждали, но ми е толкова любима, че не мога да не я спомена. Купих я от квартален магазин за бижута, струва 5 лева 😉 Можете да я видите включена в аутфит тук.

IMG_4171

6.Неоново портмоне – по принцип обичам големи портмонета и винаги съм се чудила защо хората си купуват малки портмоненца за стотинките… Това беше, докато не видях това малко съкровише! Сега вече и аз имам малко, сладко портмоненце за стотинките и го обожавам  😉

IMG_4173

7.Като говорим за неонови неща, няма как да пропусна любимите ми гумени обувки с неонови панделки! Просто са префектни! Някои вече са ги виждали, а за тези, които не са, ето линк – тук. Само искам да отбележа, че панделките са неоново жълти, а не патешко-жълти, както е излязло на снимките 😉

IMG_3419

8.Няма как да не спомена и любимия ми албум за месеца, а именноLove, Lust, Faith and Dreams  на  30 Seconds To Mars! Просто го обожавам, не спирам да го слушам всеки ден! Любимите ми песни от албума са  Up in the air, Birth, End of all days, City of angels  и Pires of Varanasi! Общо взето всички песни са хубави!  30 Seconds To Mars  отново доказаха, че са едни от най-добрите, албума е със специфичното за тях рок звучене, а Джаред е просто невероятен, дори и с дълга коса 😉

Това е всичко за днес! Надявам се поста ми да е бил интересен и приятен за четене! А кои са вашите любими продукти за месеца?
XOXO
Джо

Пудрата на Rimmel е наистина много хубава, аз не съм с много мазна кожа, дори на този климат тук хич, но в някои особено топли дни, само тя ме спасява да не лъсна като намазана с вазелин.

Аз също имам пристрастия към гумените обувки 😀 Всичко лятно ми е гумено, а тези пантофки са много сладки с този цвят,портмонето също. Аз също съм чувала за пудрата на Римел все хубави неща, но имам друга, която ще ми стигне за 2 години сигурно 😀 Добри попадения! 🙂

И аз така и не пробвах тази пудра, последния път пак си взех на махнатън клиърфейс… а портмоненцето е толкова сладко! Обожавам такива:))D
nomatterwhatbeauty.blogspot.com

Не знам как още не съм пробвала пудрата на Rimmel, постоянно чувам уникални неща за нея! Червилото на Essence изглежда добре, ще отида да го погледна на живо и сигурно ще го взема. 🙂

Andrea | RosyChicc

Леле тази пудра май наистина ще действа и аз обмислям да си я взема, но имам една почти пълна 🙁 Пантофките са много сладки, харесвам неонови акценти.