Здравейте,
И аз най-после си купих от гланцовете на Flormar  и реших да споделя с вас мнението си за тях, по-скоро за този, който имам. Цветът, който избрах  е Р806. Той е леко розов с блестящи златисти частици. Странното е, че същия номер цвят на тестера беше значително по-оранжев, а моят е доста розов, но въпреки разликата, все пак реших да го взема и да го пробвам. Цената му е около 5 лева, смело мога да кажа, че е доста добър за цената си.

Flormar Pretty Lip Gloss

В сравнение с някои гланцове за устни на Essence  е  направо супер. Ароматът му е приятен, леко сладникъв, не се натрапва. Самият гланц не е лепкав, стои добре на устните, много е блестящ(на снимките не се вижда добре) Цветът е просто чудесен розов нюанс 🙂 Като трайност не е кой знае какво, някой и друг час, ако не хапвате нещо, но това не ме притеснява особено, нямам нищо против да си го нанасям от време на време.

IMG_5021 IMG_5024

С една дума – доволна съм! Определено ще си взема и от другите цветове 😉

XOXO
Joe

Имам отлични впечатления от продуктите на Флормар и така като се замисля май нямам нещо, което да ме е разочаровало. Много приятен цвят, надявам се да имам възможност да си го взема или поне нещо подобно на него.

Аз също много харесвам продуктите на Flormar, а от гланцовете май искам всичките, много ми е трудно да избера кой да е следващия 😉