Здравейте!

Вече официално съм отпуска и първото нещо, което направих, беше да се лакирам с един от любимите ми цветове за маникюр – червеното. Реших да пробвам новата серия лакове за нокти на Golden Rose – Selective.

 

 

 

Серията има голямо разнообразие от цветове, но аз вече знаех какво търся – хубав червен цвят. Бях малко затруднена в избора, тъй като имаше няколко нюанса на червеното, които много харесах. В крайна сметка избрах номер 27 – Bloody Mary.

 

 

Искам да отбележа, че много ми допадна опаковката на лака, леко напомня за OPI, а също и голямото, според мен, количество продукт – за цена от 2,80лв получавате 16мл прекрасен червен лак за нокти. Още по-доволна останах след като се лакирах. Дори нанесен само един пласт е достатъчен, за да се добие цвета от шишенцето. На снимките ноктите ми са само с един пласт. Според мен този лак е доста издръжлив, защото вече четвърти ден съм с него (не съм слагала топ лак отгоре), а не е мръднал, като се има предвид и това, че съм на почивка и кисна във водата 😉 Ще изчакам и ще видя още колко ще издържи, но за мен и 4-5 са добър резултат.
Определено съм доволна от цвета и издръжливостта на лака, така че със сигурност ще взема и останалите цветове, които харесах 😉
А вие използвали ли сте някой от другите цветове от серията? Харесаха ли ви?
XOXO
Joe

Така и не съм пробвала лак от тази серия, но този изключително много ми прилича на доматен сок. Много е красив!