Здравейтеее,

С голямо забавяне, най-после съм готова с любимите си неща за месец Юли!!! Месецът излетя толкова бързо, че не усетих кога е станало Август. Съжалявам за голямото забавяне на July Favorites, но просто не знам защо отлагах написването му толкова дълго… Ето ги и любимите ми неща за изминалия месец:

Любими продукти за юли 2013

На първо място искам да отбележа, че имам нова любов и тя се казва Bioderma Sensibio H2O, просто е невероятна, малко скъпа, но невероятна! Всяка вечер си трия грима с нея, лесно е като детска игра, изключително бързо и ефективно премахва всякакъв грим! I love it!

Българската марка Avia също отговориха на моите очаквания! Балсамът за нормална към суха коса с мед е суууупер! Косата ми веднага става по-мека и  по-лесно се разресва. Цената му беше около 4 лева, а качеството му е като на по-скъп балсам.

Благодарение на Жени от www.rainofmakeup.com,  този месец открих и невероятния „Хидратиращ бебешки крем“ на Бочко. Кремът за тяло е страхотен! Попива бързо, хидратира чудесно и ухае невероятно, при това за доста време! Повече за крема можете да прочетете в блога на Жени – тук.

Този месец преоткрих една пила за нокти, която  използвах преди няколко години – Titania. В последно време си купувах само някакви странни и груби пили за нокти, от които така ми се чупеха ноктите, че бях постоянно с ултракъс маникюр. Откакто отново взех пила на Titania направо се преродих! Страхотна е, бих пробвала и нещо друго на марката 🙂

Друг мой нов любимец е  тампона за пилинг и масаж на лицето на Ebelin.  Просто обожавам малкия розов сладур! Според мен той почиства много добре кожата, дори в началото забелязах, че кожата ми става по-гладка, най-вече на носа, където по принцип имам доста черни точки. Много е странно 🙂 Вече винаги си почиствам лицето с измиващ гел и розовия сладур 🙂 А вие ползвали ли сте нещо подобно? Как ви се струва?

Продължавам с останалите любими неща за месеца, които не са свързани с козметика. Очилата, които наскоро купих от H&M  са нещото, без което не излизам. Рядко се харесвам с очила, а тези ги обожавам – и като цвят, и като модел 🙂

Моята най-любима дреха за месец Юли са късите панталонки! Просто ги обожавам! Нося ги с равни сандали, с гумени сандали, с токчета, с платформи, с кецове…. И тези, които нося постоянно са оранжевите от H&M, заклевам се, сигурно хората ще ме запомнят с тях 🙂 Страшно удобни и свежи, идеални за сезона!

Обувките, които също доста разходих този месец са бежовите платформи, които вече сте виждали тук. Удобни и красиви!IMG_5172

Тъй като нямах  много свободно време този месец, успях да прочета само новата книга на Дан Браун – „Ад“. Чаках я с такова нетърпение да излезе, но тя не успя да измести „Шифърът на Леонардо“  в сърцето ми . Да, интересна е, мрачна е, с неочаквани обрати, много хубав трилър, но нещо не ми достигна в нея… А и не знам дали някой от вас я  е чел,  но аз забелязах доста печатни грешки и също така на доста места името на единия герой беше написано по различни начини – Бертран Зорбист, Бертран Зобрист, Бернар Зобрист… Явно доста са бързали да я пуснат 🙂 Като цяло ми допадна, аз съм фенка на Дан Браун, просто не смятам, че тази ще е най-добрата му книга 😉

Без да се замислям, любима песен за месеца ми е Tunnel Vision на Джъстин Тимбърлейк! Слушах я на repeat цял месец и на всички надух главите с нея 🙂 А Джъстин ми е стар любимец, а сега е възмъжал и се е разхубавил…Поздравявам всички с невероятната песничка и ви пожелавам прекрасен ден!

XOXO
Джо

Аз също използвам тампочето за почистване и съм ного доволна! Без него не се мия :)) Мицеларният разтвор също е чуден.