Здравейте,
Доста си падам по DIY публикации и клипове, вече имам един такъв пост в блога – Zara Inspired DIY,  но в повечето случаи все не ми остава време да пробвам някои от тези, които съм харесала. Преди известно време гледах клипче в YouTube на една от любимките ми –  Kandee Johnson. В него тя доста подробно е обяснила как точно от стара тениска да си направим  интересен топ –  tank t-shirt.

IMG_4527

Следвайки нейните насоки, направих топа, който някои от вас вече са виждали – с Мерилин Монро. Отне ми малко време, почти никакви усилия и беше много  забавно, въпреки че не успях да осъществя напълно идеята си. За направата на топа използвах една тениска от Terra Nova, размерът е голям, но това беше търсен ефект. Купих я с ясна идея в  какво искам да я превърна, а и Мерилин ми е голяма любимка. Вие можете да използвате каквато тениска имате под ръка. Аз реших да добавя и малко шипове за разкош, но не ми се получи – шиповете се оказаха малко тежки за материята на моята тениска и дупките, които първоначално пробих, за да сложа щиповете, моментално се разширяваха и шиповете падаха 🙁 Както и да е, намерих друг начин да прикрия дупките, които бях пробила. Сложих капси вместо шипове и пак се получи добре 🙂

IMG_4529 IMG_4530 IMG_4531 IMG_4532 IMG_4533 IMG_4534
Основното при изпълнението на задачата е да отрежете ръкавите на тениската и около врата. В клипчето на Kandee  много добре е обяснено :

Общо взето следвах нейните стъпки, а накрая добавих и капсите 😉

IMG_4551 IMG_4553 IMG_4548 IMG_4556
Надявам се да ви е харесал крайния резултат! Ето тук можете да видите повече снимки – Disturbia OOTD.
IMG_4820

Ако и вие имате интересни DIY идеи, с удоволствие бих ги видяла! 😉
XOXO
Joe

Много ми допадна идеята!А и резултатът е страхотен!:)И аз обожавам ръчноправени проекти и неща,носят собствена душа и уникалност.Аз почти всяка седмица публикувам в рубриката си MAKE IT YO’SELF такива проекти.Може някоя идея да ти допадне.:)

http://milenche22.blogspot.com/

И аз все се каня да си направя нещо, но все или забравям или нямам време. Чудесно ти се е получило :)Кенди Джонсън е жестока! 🙂