Здравейте,
Днес искам да споделя с вас впечатленията си за един доста известен продукт. Сенките на Maybelline –  Color Tattoo, са доста популярни и хвалени. Е, ако досега съм имала някакви предразсъдъци за тях, вече нямам! Те са невероятни! И като консистенция, и като цветове, и като издръжливост!

Maybelline Color Tattoo 24hr

Доста се чудих кой цвят да избера, основно се колебаех между On and on Bronze и Taupe. Taupe е маалко по-тъмен и наситен, няма блестящи частици, но смятам че е чудесен за един леко опушен дневен грим. On and on Bronze е по-светъл, блестящ и се прелива много красиво. Подходящ е за всеки ден или като основа за по-опушен грим. И двата цвята са страхoтни, но все пак избрах On and on Bronze и не съжалявам.IMG_4887Идеален е, съвсем леко седи на клепача, не утежнява, а само леко проблясва. Може да се наслагва, ако искате по-тъмен цвят. Като консистенция е много приятен, нанася се гладко и лесно, веднъж изсъхнал, няма мърдане 🙂 Според мен тези сенки са чудесен продукт, абсолютно си заслужават парите – около 9-10 лева.

IMG_4889 IMG_4895 IMG_4910

Със сигурност ще си взема и Taupe, a също съм харесала и белия цвят с блестящи частици – 45 Infinite White,  и черния цвят –  60 Timeless Black, който също е матов.

И ако трябва накрая да обобщя, бих казала, че Maybelline Color Tattoo са страхотни, трайни, с прекрасни цветове сенки на достъпна цена 😉  А вие какво мислите за тях?

И аз като теб се чудех между On and on bronze и Taupe, но си взех On and on bronze. Страхотни са, мажат се като масло. Затова реших да си взема и Taupe и да ти кажа, съм разочарована… Просто защото Taupe (поне моите) са една идея по-сухи и се нанасят по-трудно, не мога да ги разнеса равномерно и цветът е супер блед…

cherniqt im cvqt dali moje da byde izpolzvan kato ochna liniq ?