Здравейтеее, Червило Golden Rose 73

 

По принцип не нося червило, а само гланц за устни., но от известно време насам се заглеждам по щандовете  с червилата. Да кажем, че и  мен ми дойде музата да пробвам различни червила и начина, по който те променят визията. Няма как да не спомена Теди от PowderYourFaceWithSunshine и Меги от Meggie and her eternal makeup love , които са ми големи любимки и ме вдъхновиха да „посегна“ и аз към червилата. Купих си няколко цвята, някои ми отиват, други не, но ми става все по-интересно да експериментирам с тях. Със сигурност колекцията ми тепърва ще се разраства 😉 Кое е любимото Ви червило? Кое бихте ми препоръчали да си взема следващия път?Червило Golden Rose 73 Червило Golden Rose 73 Червило Golden Rose 73 IMG_6263 IMG_6265
В днешният пост искам да споделя с Вас любимото ми червило за последния месец и половина. То е от най-обикновената серия на Golden Rose, струваше около 2.80 – 3.00 лева. Номерът му е 73, а цветът е маалко по тъмен от този на устните ми, когато го снимах със светкавица забелязах, че леко „лилавее“, но на естествена светлина не е толкова ярко, колкото изглежда на снимките. По принцип не знам какви червила ми отиват, затова и когато купувах това червило, го избрах на случаен принцип, просто ми хареса на цвят. След като го пробвах, много го харесах, седи много естествено и приятно. Не е много трайно, издържа известно време, но ако хапвате или пиете нещо, трябва да се нанася отново. Като начинаещ в червилата, трайността не ме притеснява чак толкова, все пак аз се опитвам да намеря цветовете, които ми отиват 🙂 Стига приказки, ето и снимките :
IMG_6273

Със светкавица

Без светкавица
Червило Golden Rose 73
Без светкавица
Това е всичко от мен! Усмихнат и спокоен ден!
Джо
XOXO

Мерси много за „признанието“ :)))
Моя любим цвят в момента е 116. На устни стои малко по-различно – все едно леко ми изравнява и подобрява естествения цвят на устните..