Здравейте,
След дъъъълго отсъствие, отново съм на линия и сигурно съм последната, която ще направи този таг 🙂 Искам да благодаря на всички блогърки, които са ме тагнали в The Versatile Blogger Award! А това са :
http://myhappypond.com/
http://mannierox.blogspot.com/
http://misscutestyle.blogspot.com/
http://murfeishun.blogspot.com/
http://icemagi.blogspot.com/  🙂
Извинявам се предварително, ако и други сладурани са ме тагнали и съм ги пропуснала , просто това са блоговете, които открих със сигурност 🙂 Ето и правилата:

1. Благодарете на човека, който ви е номинирал.
2. Включете линк към блога му.
3.След това, изберете 15 блога/блогъра, които сте открили наскоро или следвате редовно. Номинирайте тези блогъри за Versatile Blogger наградата.
4. И най-накрая, споделете 7 неща за себе си с човека, който ви е номинирал.
Това са едни от любимите ми блогове, които тагвам:

 http://womanberry.com/
http://milenche22.blogspot.com/
http://www.sirmamarkova.blogspot.com/
http://desiveleva.com/
http://the-beauty-expert.blogspot.com/
http://myhappypond.com/
http://www.frichic.com/
http://megun4i.blogspot.com/
http://mannierox.blogspot.com/
http://misscutestyle.blogspot.com/
http://makeupladylike.blogspot.com/
http://dreamsof-beauty.blogspot.com/
 http://nastiadi.blogspot.com/
http://powderyourfacewithsunshine.blogspot.com/
http://truedreamcatcher.blogspot.com/

Eто ги и седемте неша, които искам да споделя с вас:

1.ОБОЖАВАМ вампири!!! Те са ми голяма страст, обичам всичко свързано с тях –  книги, филми, сериали, дрехи, татуировки и т.н. Харесва ми силата и сексапила, който излъчват 🙂

2. Много обичам да чета 😉 Мога да чета почти всичко, само Тери Пратчет ми се опъва 🙂 Предпочитам книги за самоусъвършенстване и не обичам да чета поезия и разкази.

3.Не обичам да гледам телевизия. Мога да седя с часове пред компютъра, но не понасям гледането на тъпи предавания  по телевизията, например Big Brother,  също много ме дразнят дългите рекламни блокове.

4. Не чета хороскопи! Не вярвам и не ме интересуват чужди предсказания, смятам, че всеки сам гради съдбата си и може да я промени във всеки един момент. НО приемам за донякъде верни характеристиките на зодиите, особено след като прочетох „Слънчевите знаци“ на Линда Гудман – тя е страхотна и изключително точно е описала представителите на различните зодии.

5. Фенка съм татуировките! ГОЛЯМА ФЕНКА! Имам четири и това е само началото 🙂 Мечтая си поне за половин „ръкав“ 🙂 Намирам татуировки и татуираните хора за много привлекателни и интересни. Според мен татуирането  е начин да изразиш себе си,  то е изкуство като всяко друго, затова има хора, които го разбират и оценяват, и такива, които го оплюват.

 

6.Обожавам социални мрежи!  Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest… Навсякъде намирам нещо интересно и  забавно 🙂

7. Обичам котките! Повечето хора, които ме познават знаят за тази моя страст и често се възползват от този факт, когато искат да ме изненадат 🙂 Както сигурно сте забелязали, от няколко месеца имам коте, което вече е голяма котана, казва се Суки и най-красивата и забавна котка на света!

Суки ми помага да си напиша дипломната работа

 

 

 

 

 

 

 

Това е всичко от мен, дано да Ви е било интересно да ме опознаете малко повече 🙂
Kisses
Joe

Уникална е! Аз също имах коте, но за съжаление миналата година почина на заветната възраст 20 години. Много искам пак животинче, но в момента ми е невъзможно. Ако ти се споделят още 7 факта, моля сподели, защото и аз съм те таг-нала 🙂

Много интересни неща научих за теб! 🙂 И аз много обичам да чета книги за самоусъвършенстване. Сега си намерих част от книгата за моята зодия и доста неща са верни. Благодаря, че сподели за нея! 🙂 Суки е адски сладка! :)))