Здравейте, дриймъри!

След повече седмица мълчание от моя страна, най-после намерих свободна минута за писане 😉 Днешният пост е посветен на ноемврийската кутия Pinks Beauty Box.    Доста мнения чух в социалните медии още преди да получа кутията, затова реших да не отлагам и аз да споделя своето мнение с вас. Първо, кутията изглежда на пръв поглед по-празна от предишната, но да не забравяме, че в предната трите кремчета на Vichy бяха сложени в отделна, сравнително обемна кутия. От тук идва и тази разлика в „пълнотата“ на кутиите. Второ, да, има мостри – 13 броя, също  както и в предходните кутии мострите преобладават. Трето, има 4 продукта в травъл размер – малък брой, точно както и в предните кутии. Има и талон за 15% отстъпка в Inglot, който предния път беше приет доста радушно от момичетата. Обобщеното ми мнение е, че тази кутия по нищо съществено не се различава от предишните и не виждам защо е цялата драма, наистина! С риск някои момичета да ми се обидят, но просто доста се преувеличи недоволството! Аз се бях настроила, че ще се разочаровам, но всъщност продуктите  като цяло ми харесаха 😉 Това е моето мнение, знам, че има доста несъгласни, всеки има право да реши за себе си. 

А ето и продуктите все пак:

Най-много ми допаднаха продуктите на Yves Rocher – кремчето, гланца, скраба за тяло 🙂 Тях със сигурност ще ползвам. Продуктите на Loreal  също ще влязат в употреба. Много исках да пробвам СС крема на Bioten, но моите мостри са Light и май ще са ми малко светли, но ще видим.
Това е всичко от мен! Надявам се, да съм била полезна и поста да е интересен! Вие харесахте ли кутията на Pinks   и защо?
Kisses
Joe

P.S. Суки винаги много харесва кутиите на Pinks xaxa 🙂

И аз споделям мнението ти, че драмата е преувеличена 🙂 Кутията е прилична

Аз не съм крайна, но че е слаба кутията е слаба.
Котето ако беше в нея щеше да си струва 😉
(много е сладко :))