Палитра Ultraflesh Shinebox

Здравейте, дриймъри!
Днешната публикация е посветена на един продукт, който веднага харесах и все повече започвам да ми допада. Продуктът, за който става дума, е хайлайтър комплекта на Fusion Beauty – Ultraflesh Shinebox, който ми беше любезно  предоставен от Strawberrynet – сайт за пазаруване на козметика, в който се предлагат различни марки декоративна и бяла  козметика, а доставката е безплатна  и често има намалени продукти.

повече

Нови бижута от H&M

Здравейтеее,
Днес набързо искам да Ви покажа бижутата, които си купих вчера от H&M, след като видях, че имат много голямо намаление на някои бижута . Всичките, които аз избрах,  бяха намалени и струваха по 2 лева. Нямаше как да пропусна тази възможност, особено на такива цени! За тези, които се интересуват, промоцията е все още в сила до изчерпване на количествата 🙂

повече

Червило Golden Rose Velvet Matte Lipstick 17

Здравейте, дриймъри,
Днешният пост ще изключително кратък, защото Вие вече знаете моето мнение за новите червила на Golden Rose – повече информация тук. Днес искам само да Ви покажа и втория цвт от матовата колекция, с който се сдобих – номер 17. То е много по-ярко, но също така наситено и много ми харесва! Ето го и него:

повече
Нови придобивки

Нови придобивки януари 2014

Здравейте, дриймъри,
Отдавна  не съм споделяла с Вас новите си придобивки, най-вече от мързел, но днес реших да превъзмогна мързела си и да го направя. Това са покупките ми от последната седмица и нещо 🙂  Няма да се впускам в излишни обяснения, ще се опитам да съм кратка и ако вече имам някакви наблюдения върху продукта, ще ги споделя.

повече

Фон дьо тен и коректор Maybelline Fit Me

Здравейте,
В днешният пост искам да споделя с Вас впечатленията си за новите ми любимци – коректора и фон дьо тена на Maybelline – Fit Me. Използвам ги вече почти два месеца (личи им по опаковките хихи)  и затова реших , че е  време да ви запозная с тях.

повече

Най-добрите постове за 2013!

Здравейте, дриймъри!!!
Миналата  година отлетя без да я усетя и днес реших да разгледам старите си постове, за да си припомня поне част от нея. Прииска ми се и на Вас да припомня някои от любимите ми публикации, затова ето ги и тях:

повече

Любими продукти за декември 2013

Здравейте, дриймъри,
Тъй като отдавна не бях писала такава публикация – Monthly Favorites, реших да споделя поне декемврийските си любимци 🙂 Открих някои много хубави продукти през последните един-два месеца, но все не ми оставаше време да напиша ревюта. Надявам се, че тези дни ще успея да наваксам, защото някои от продуктите заслужават Вашето внимание. И за да не се бавя повече, минаваме направо към продуктите:

повече

Червило Golden Rose Velvet Matte 19

Здравейте, дриймъри!!!!!!
Честита Нова година!!! През тази година Ви пожелавам да сте най-вече здрави и обичани, а също и много целеустремени, усмихнати, влюбени и позитивни! Нека тази година поставим началото поне на едно ново нещо, да излезем от зоната си на комфорт и да направим първите стъпки към невероятния живот, който мечтаем да живеем! Нека и тази година не забравяме, че всичко зависи  от нас самите, че ние градим съдбата си и че  всяко наше  действие (или липсата на такова), дава отражение в по-нататъшния ни живот! Затова направете всичко по силите си за да се доближите поне още малко да мечтите си, не отлагайте (както аз често правя) и не се страхувайте да опитвате пак и пак (както аз често правя ;)) да се борите за нещата, които са важни за Вас. И не на последно място, нека бъдем малко по-позитивни, малко по-мили с другите, малко по-благодарни за всичко, което имаме в живота си – и доброто, и лошото 🙂

повече
error: Не е позволено!!