Здравейте, дриймъри!!!
Миналата  година отлетя без да я усетя и днес реших да разгледам старите си постове, за да си припомня поне част от нея. Прииска ми се и на Вас да припомня някои от любимите ми публикации, затова ето ги и тях:

1. Zara Inspired DIY – това беше първият ми пост, не знам дали го помните… Ако знаете колко време ми трябваше да се реша и да го направя… Началото винаги било трудно, казват 🙂
2.  Боя за коса Garnier Olia – любим продукт и един от най-популярните ми постове 🙂

3. Maybelline Color Tattoo 24hr – 35 On and on Bronze, Garnier Miracle Skin Perfector B.B.cream и

Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner – едни от любимите ми продукти за 2013
 година!

4. April Favorites 2013 и First Empties! – това са първите ми публикации от този тип, започнах да ги правя, защото са едни от любимите ми за четене! А на Вас?

5. Autumn Colours OOTD, Take Off All Your Preppy Clothes OOTD, Mint Candy OOTD и  Back To Black OOTD – много обичам да правя такива постове, но поради лошото време и липсата на подходящо място, не съм правила пускала OOTD  от доста време… Нямам търпение да се пооправи времете и да мога отново да снимам аутфити на деня! 🙂
6. Instagram August 2013 – да си припомним за малко лятото и хубавите моменти 🙂
Това е всичко от мен за днес! Очаквайте скоро нов пост!
XOXO
Joe

На мен ми е любим поста с Garnier Olia. А от новите ти постове този за матовите червила на GR стана тотален хит! Ти отвори очите на другите и те започнаха да пишат за тези червила. Аз също си купих такова червило, но под влияние на твоето мнение. Харесва ми, че имаш стил 🙂 Много успехи в блогването и през тази година ти пожелаовам от сърце!

И аз нямам търпение да започнеш отново с OOTD 🙂 И преди съм го казвала,но много харесвам стила ти на обличане. :*

Имам много идеи, просто смятам, че снимките ще станат много мрачни и затова отлагам 🙂