Здравейтеее,
Днес набързо искам да Ви покажа бижутата, които си купих вчера от H&M, след като видях, че имат много голямо намаление на някои бижута . Всичките, които аз избрах,  бяха намалени и струваха по 2 лева. Нямаше как да пропусна тази възможност, особено на такива цени! За тези, които се интересуват, промоцията е все още в сила до изчерпване на количествата 🙂

Общо всичко ми излезе 10 лева (not kidding) 😉 А Вие купихте ли си нещо от намаленията?
XOXO
Joe

Супер са аксесоарите, Честито!
Много харесвам златните метални колиета, единственото което леко не ми харесва е това, че много бързо се изтъркват и губят част от блясъка си.

Страхотни находки, особено огърлицата и гривните с тюркоазените камъни. Завид!

И аз днес отскочих към H&M и си взех няколко гривни, след кофти ден точно от това имах нужда 🙂 И аз преди като разглеждах из Бургас, намаленията бяха или много малки или нямаше почти нищо, сега когато съм в София виждам че има по- голям избор и през тези намаления си взех доста неща от които съм доволна. Сега видях по- старите ти постове и видях че и ти си си взела сребърното колие с трите синджира :)) Уникално е и аз си го купих миналата седмица и сега малко ме е яд че не изчаках, но какво пък разликата не е голяма.

Поздрави
Ивс

Страхотни бижута си избрала! Аз много харесвам намаленията на H&M и никога не пропускам да си купя някое евтинко бижу. Миналата година бях си купила доста и всичките по 2 лв, но сега за жалост в H&M във Варна нямаше голяма наличност и много от нещата бяха скъсани или с липсващи камъни.

Много жалко, и аз попаднах на много дефектни и доста трябваше да търся, за да намеря здрави бижута…