Здравейте, дриймъри!!!
Днешното ревю е на един страхоооотен продукт на NYX, по-точно палитра, която има всичко необходимо! Моят приятел реши да ме изненада с тази палитра за Свети Валентин и не е сгрешил в избора си! Още щом я видях в сайта на NYX, много я харесах, а сега, когато вече я имам, направо я обожавам!

Палитра NYX Haute Jersey Leopard Couture

Самата палитра е изработена много красиво – прилича на книга. Има две големи огледала, които смятам, че са много удобни за ползване. Палитрата съдържа 24 цвята сенки, два гланца за устни, два ружа, три бронзъра и един хайлайтър (според мен е хайлайтър). Включени са и апликатори за сенките, но не смятам, че ще ги използвам.

Сенките са чудесни – пигментирани, лесно се нанасят, страхотни цветове! Смятам, че са по-подходящи за вечерен грим, но могат да се използват и за лек дневен грим. Преобладават блестящите сенки, но има и няколко матови. Искам да отбележа, че снимките са правени без основа за сенки. Според мен с основа за сенки, цветовете ще изглеждат още по-наситени и и лесни за нанасяне 🙂 Каква основа за сенки бихте ми препоръчали?

Първи ред
Втори ред
Трети ред
Четвърти ред
Пети ред
Шести ред

Ружовете също са доста пигментирани, избора на цветове е идеален – един розов и един прасковен цвят. Бронзърите са любимата ми част, много обичам такива пудри. Тук отново са подбрани три цвята, така че всеки да намери нещо за себе си. Последната пудра в палитрата е смесена – розов, кафяв и телесен цвят. Доста е лъскава, затова реших, че може да се използва и за хайлайтър 😉

Гланцовете също са два цвята – розов и nude(телесен) или за всеки вкус по нещо. Тъжното е, че са много мънички 🙂

Общото ми мнение е, че палитрата е страхотна! Напълно си заслужава  парите, според мен е една от най-добрите палитри на NYX, или поне от тези, които се предлагат в България. Можете да я видите и закупите от сайта на NYX.

Това е всичко за днес! Ще се радвам да разбера Вашето мнение за продуктите на NYX 🙂

XOXO
Джо

Който си го може, си го може! Адмирации на момчето, че се е сетило точно какво си харесала! Със здраве да си я ползваш и много да и се радваш!

Прекрасен подарък и самата палитра изглежда страхотно.Подкрепям за базата на АртДеко – заслужава си парите и е много икономична :))

Прекрасно!!! <3
Със здраве да си я ползваш 🙂
За базата – аз съм ползвала на АртДеко и дори смятам, че е една идея по-добра от толкова хвалената HD на NYX, но и базата на Никс не е за изхвърляне. Просто не е толкова икономична, колкото тази на АртДеко, но е по-течна, което е плюс. Тази на АртДеко я взех за 12 лева преди две години и още имам от нея хахаха Не е променила свойствата си значително 🙂
Но определено си е нужна база за сенки, не знам как едно време не съм ползвала аххахаха

Красота!!! Идеалният подарък, да си я ползваш с голямо удоволствие! :))

Оо,много красива опаковка,а и самите цветове вътре са много красиви!Страхотен подарък,да ти е честита!
P.S За основа за сенки ти препоръчвам на Ейвън,имам ревю в блога за нея.Или пък Artdeco,не съм я пробвала,но е много хвалена.