Любими продукти

Любими продукти за февруари 2014

Здравейте, дриймъри!
Отдавна не съм споделяла с Вас любимците си за месеца – пропуснах февруари, защото не можах да се спра на някакви конкретни неща и просто не виждах смисъл да се насилвам и да пиша нещо,за  което не ми идва вдъхновението. Затова реших да направя комбинирани любимци за март и февруари, и се надявам да Ви е интересно!

повече
Pinks Beauty Box Март 2014

Pinks Beauty Box Март 2014

Здравейте, дриймъри!
Днес набързо искам да споделя с Вас съдържанието на Pinks Beauty Box за месец Март. Аз съм сравнително доволна от съдържанието й, със сигурност продуктите, които са вкйючени в кутията този  месец ще ми влязат в употреба 🙂 Най-много се зарадвах на флуида и крема за очи на Uriage, тестерите на продуктите на Sephora  крема за ръце. Моливът на  Wet’N’Wild не ми допадна на цвят – падна ми се златния N6,  а на мен ми се искаше кафявия или молива за вежди…Пила за нокти също никога не е излишна 🙂 Ето и малко снимки:

повече
Коректор Catrice Camouflage Cream

Коректор Catrice Camouflage Cream

Здравейте, момичета!
Знаете, че имам афинитет към коректорите, просто обичам да пробвам нови и нови в търсене на нещо по-добро… Мисля, че ме разбирате 🙂 Затова реших да си купя и коректора на  Catrice  –  Camouflage Cream.  Доста хубави неща пише за него в мрежата, а и доста български блогърки също го харесват и препоръчват.

повече
Нови придобивки

Нови придобивки март 2014

Здравейте, момичета,
Днес искам да Ви покажа набързо скромните си (този месец) покупки 🙂 Не знам защо, но през последния един месец нищо конкретно не ми хвана окото, затова и покупките ми са доста random.

повече
Paolo Botticelli

Paolo Botticelli Spring/Summer Wishlist 2014

Цена 49 лева

Здравейте, дриймъри!
Въпреки мрачните и дъждовни дни, усещането за пролет и слънце не ме напуска! А още повече се заредих с пролетно настроение след като минах покрай един от магазините на Paolo Botticelli на „Граф Игнатиев“ 🙂 По принцип не съм голяма фенка на марката и рядко нещо ми хваща окото там, но в онзи мрачен и дъждовен ден миналата седмица, през който се разхождах,  нещо свежо и пролетно ме заинтригува и ме накара да вляза в магазина, за да видя какво е. Приятно изненадана останах от новата колекция на марката, и от обувките, и от чантите! И това желание да си купя поне един чифт от обувките, които видях тогава, не ме напуска вече цяла седмица! Това е и причината да напиша този пост – реших, че след като аз съм се влюбила в моделите, искам и Вие да ми кажете своето мнение 😉 Също искам да вметна и че цените са доста приемливи, повечето неща са около 40-50 лева!
И ето все пак обувките и чантите, в които се влюбих от пръв поглед (снимките са от официалния сайт на Paolo Botticelli):

повече
Боя за коса L'OREAL Prodigy 5

Боя за коса L’OREAL Prodigy 5

Здравейте, дриймъри!

Днес искам да споделя с Вас впечатленията си от новата боя за коса, която използвах 🙂 Става въпрос за безамонячната боя за коса на Loreal – Prodigy 5. Цветът, който избрах е номер 7 Almond Blonde.

повече
error: Не е позволено!!