Здравейте, дриймъри!
Въпреки мрачните и дъждовни дни, усещането за пролет и слънце не ме напуска! А още повече се заредих с пролетно настроение след като минах покрай един от магазините на Paolo Botticelli на „Граф Игнатиев“ 🙂 По принцип не съм голяма фенка на марката и рядко нещо ми хваща окото там, но в онзи мрачен и дъждовен ден миналата седмица, през който се разхождах,  нещо свежо и пролетно ме заинтригува и ме накара да вляза в магазина, за да видя какво е. Приятно изненадана останах от новата колекция на марката, и от обувките, и от чантите! И това желание да си купя поне един чифт от обувките, които видях тогава, не ме напуска вече цяла седмица! Това е и причината да напиша този пост – реших, че след като аз съм се влюбила в моделите, искам и Вие да ми кажете своето мнение 😉 Също искам да вметна и че цените са доста приемливи, повечето неща са около 40-50 лева!
И ето все пак обувките и чантите, в които се влюбих от пръв поглед (снимките са от официалния сайт на Paolo Botticelli):

Paolo Botticelli
Цена 49 лева

Цена 55 лева
Цена 55 лева
Цена 42 лева
Цена 42 лева
Цена 42 лева
Цена 47 лева
Цена 47 лева
Цена 45 лева
Цена 39 лева
Цена 39 лева
Това са моите фаворити! Цена 49 лева! In love!!!
Цена 49 лева
Цена 49 лева
Това е другият ми фаворит! Цена 45 лева
Моделите са просто страхотни! Цветовете са подбрани идеално за пролетно-летния сезон! А ето и чантите, които по нищо не отстъпват на обувките:
In love! Невероятни цветове! Цена 35 лева
Цена 35 лева
Цена 49 лева
За никой, който ме познава, няма да е изненада, че това е моя фаворит! Цена 43 лева
Цена 45 лева
Цена 45 лева
Цена 45 лева
 Това  са нещата, които харесах, не, не просто харесах, а направо се влюбих в тях! Със сигурност ще си купя бежовите летни боти  и чантата с устните, но дали ще остана само с тях, не се знае 🙂 Само тези от Вас, които имат такава страст за обувки, граничеща с лудост, ще ме разберат! В момента съм зарината с обувки и въпреки това просто не мига да спра да искам още!
Надявам се, че поста е бил интересен за повечето от Вас 🙂 Вие какво мислите за моделите, които съм харесала? А бихте ли се радвали на още такива постове – тип Wishlist? Ще се радвам да разбера какво е Вашето мнение!
XOXO
Джо

Леле, защо не съм си в България! Страхотни са, почти всички бих си ги взела 🙂

Много добри попадения! Аз си купих бежовите велурени боти и направо съм влюбена в тях! Скоро ще ги покажа в аутфит 🙂

Ама не си поплюваш! Аз се влюбих от пръв поглед…….в първата чанта! Моята слабост са чантетатар особено тези мъничките красотиииии.

Таи година са подбрали много стилни и изчистени модели и в същото време в много свежи и весели цветове! страхотни са!

Аз днес разглеждах точно елегантните обувки на ПБ и на мен много ми харесаха тези с прозрачния ток, но иначе най-големият ми фаворит са бежовите обувки 6-ти поред броени отдолу нагоре. Единственото, което ме спира да ги грабна веднага е, че са с много висок ток за моите възможности(10 см)… не знам само аз ли имам проблем с това, но повечето като ги гледам само от снимките свят ми се завива;(. Ако не си намеря други сигурно ще си взема тези и ще рискувам понеже ми трябват за един повод:)…
пп: а от ниските равни, ако не се лъжа също имаше хубави свежи моделчета…

Аз съм голяма фенка на високите токчета, колкото по-високи, толкова по-добре! Според мен много момичета се страхуват от високите токове, а всъщност няма причина за това. Особено ако намериш обувки, които да са добре изработени 🙂 Според мен трябва да рискуваш, винаги можеш да си сложиш в чантата едни балеринки, ако краката ти се уморят 😉

При мен не е толкова до умора, колкото страх да не се стъпя накриво и да се прекатуря:) Благодаря за съвета наистина е вариант с балеринките, но зависи къде си според мен:) Права си и за изработката на обувките. Хубаво е, че ти нямаш проблем в това отношение, винаги е много красиво и с нищо не може да се сравни жена обута с елегантни високи обувки. Аз вече да ти кажа си избрах друг модел с малко по-ниско токче – 8 см, бежови са и в понеделник ще ги получа.
Не на последно място искам да ти честитя празника, да си все така красива и много обичана!;)