Здравейте, дриймъри!
Днес искам да ви покажа най-новото попълнение в колекцията ми от червила, а именно Avon Shine Attract в цвят Red Smoulder P306.  Това червило ми се стори интересно, заради двойната си формула – цвят и блясък. То е съставено от две части – блестящ гел, който хидратира устните и цвят. Досега не бях ползвала такова червило,  а и изглеждаше доста интересно с този гел, затова реших да го пробвам.

Avon Shine Attract Red Smoulder P306

Малко съм раздвоена в мението си за него. Цветът е червен и е много приятен, консистенцията също. Червилото оставя устните блестящи и хидратирани. Издържа около 3-4 часа на устните, което според мен е добре.  Не изсушава устните.

Малко съм разочарована от нанасянето му, защото цвета не се разнася равномерно, трябва след това да го разнесеш с четка или пръст. Това  предполагам, че се дължи на факта, че гела, който обгражда цветната част на червилото, пречи цвета да се разнесе равномерно. Това означава, че всеки път, когато слагате червилото, трябва да нанасяте повече продукт, който е основно във вътрешната част на устните, и накрая да разнесете цвета равномерно.

Като цяло ми харесва, цената му също е достъпна – аз го купих за 9.90 лева, единствената ми забележка към него е разнасянето и опаковката, която ми изглежда малко евтина.
Вие какво мислите за червилото? Ползвали ли сте го?
XOXO
Джо

Идеята за балсам и червило в едно ми допада и въпреки, че не е нова на пазара още не съм пробвала.
Иначе на мен ми изглежда много сладурско с тези бляскави частички.
Girl’s Temptations