Здравейте, дриймъри,
Отдавна ми се иска да на направя такава публикация – beauty battle,  в която да сравня два продукта, и ето че най-после това ще се случи 🙂

Спирала Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' срещу спирала Essence I love Extreme

Двете спирали, които избрах да се „съревновават“ в днешния пост са Maybelline The Colossal Go Extreme Volum’ и любимата ми Essence I love Extreme. Само искам да кажа, че спиралата на Essence е стара и почти няма нищо в нея, а спиралата на  Maybelline  е чисто нова.
Спиралата на Essence струва около 6-7 лева за 12мл, а тази на Maybelline е около 10-13 лева за 9.5мл. Издържат едно и също време на миглите. Найголямата им разлика е в четките:

Essence
Maybelline

Определено ми беше по-трудно да нанеса спиралата на Maybelline, заради огромната четка. Доста съм свикнала с  четката на  Essence,  с нея постигам всеки път отлични резултати. И с двете си нацапах клепача, но по принцип с Essence не ми се случва, а със спиралата на  Maybellinе – всеки път. Другото нещо, което ми направи впечатление е, че спиралата на Essence  извива миглите доста по-добре. По принцип нямам време предварително да извия миглите си и след това да сложа спирала, затова и сега не съм го направила. Предполагам, че резултатите и на двете спирали щяха да са по-добри.

Като цяло съм доволна от спиралата на Maybelline,  но толкова съм свикнала вече с тази на Essence,  че не бих я сменила за друга. Спиралите постигат идентични резултати при мен, така че пак бих избрала тази на Essence, заради цената и това, че извива миглите по-добре. Иначе със сигурност ще използвам  тази на Maybelline, но след това бих пробвала друга.
Това е моето мнение, а Вие какво мислите за двете спирали?
XOXO
Джо

Много добро сравнение се е получило! :)))
Личи си, че Essence дава повече обем и дължина и определено се справя
по-добре. :))) Аз я използвам и съм много доволна.

При теб определено тази на Essence се справя страхотно. Аз така и не се разбрах с нея, а що се отнася до тази на Maybelline, също не ме впечатли особено, за сега фаворит остава Maybelline One by One 🙂

Ooo, и аз известно време използвах само One by One, тази спирала ми разделя миглите най-добре 😉