Здравейте, дриймъри!
Как прекарвате почивните дни? Аз лично няма да ходя никъде, но затова пък съм Ви подготвила няколко публикации 🙂

Боя за коса Loreal Excellence Creme

Днешната публикация е посветена (отново) на опитите ми да открия перфектната боя за коса. Последният път, когато експериментирах с боя за коса на Loreal  останах доволна, но само донякъде. Тогава бях взела безамонячна и първоначално много ми хареса – цвета и покритието бяха супер! Но след около 2 седмици белите ми коси лъснаха – боята не се задържа върху тях, за съжаление. Затова този път реших да взема боя с амоняк 😉
Боята, която избрах е Loreal Excellence Creme, за първи път я ползвам и е значително по-скъпа от тази на Garnier,  която по принцип ползвам. Тази на Garnier  е около 4 лева, а тази на Loreal – 20 лева. Надявам се, да се окаже по-качествена и по-щадяща за косата ми.

Боя за коса Loreal Excellence Creme

Първото, което забелязвам като разлика е, че тази боя съдържа Защитен серум за нанасяне преди боядисването. Той се нанася по краищата, за да предпази вече увредената коса при боядисването. Аз го нанесох по косата от брадичката надолу, наблегнах на краищата, както е посочено в листовката. Този серум не се слага в корените. Оставя се да действа, докато приготвим сместа за боядисване. След това не го измивате, а направо върху него нанасяте боята, разбира се, започвате от корените и после разнасяте боята по дължината на косата.
Освен серума за защита, в кутията има и обикновените участници – Оцветяващ крем, Крем-проявител, балсам,  ръкавици и гребеновиден накрайник за тубичката. Смятам, че е изключително удобно, че оцветяващия крем и проявителя се смесват в тубичката на проявителя, а не Ви трябват отделна купичка и четка. Накрайниците на тубичката също са много удобни за нанасяне на боята по косата.

Много съм доволна от първоначалния резултат! Цветът е точно това, което исках – малко по-плътен и наситен от този, който имах преди това. Мисля, че цветът ми в момента е маааалко по-тъмен от показания на снимката на кутията. Боята напълно покри белите ми коси. Силно се  надявам, че тази боя ще се задържи по-дълго върху тях, все пак това е причината да се боядисвам поначало.
А Вие ползвали ли сте тази боя? Какво мислите за нея? Обещавам да Ви държа в течение как  и за колко време се отмива цвета 🙂

XOXO
Джо

А боята като количество стигна ли ти за корените и дължините? Аз също много харесвам боите на Лореал. И другият ми въпрос-колко време седя с боята в корените и после по дължините?

Това е любимата ми боя и номер. Правила съм се преди точно със седмицата и ставаше разкошен цвят, точно като естествения ми. А за трайност…няма да говоря, това е най-трайната боя за коса, която съм ползвала.

При теб също се е получило разкошно! Поздравления за хубавата коса! 😉

Аз ползвах 10 години боите им и винаги съм била доволна. Имат разкошна цветова гама