Здравейте, дриймъри!
Надявам се, че всички сте добре след градушката, която удари София преди дни! Ние се разминахме без щети по семейния автомобил, а Вие?
Днешният пост е посветен на новия ми любим nude  лак за нокти 🙂 Знам, че е лято и всички носят ярки цветове, но на мен работата ми не го позволява и затова съм постоянно търсене на перфектния телесен цвят… И го намерих! Разбира се, той е част от новите попълнения към любимата ми колекция лакове за нокти на Golden Rose – Selective.  Номерът му е 84, а тъжното е, че си няма име. А така ми допадат лаковете с имена! Както и да е, да се върнем на темата, а именно цветът на лака. Цветът е разкошен, както вече казах това според мен е перфектния nude  цвят, идеално ми пасва – не е нито розов, нито тъмен, просто идеален! Също така съм доволна и от издръжливостта му – 4-5 работни дни за мен са похвални 😉 Цената също е супер – 2.80 лева.

Лак за нокти Golden Rose Selective 84

Лак за нокти Golden Rose Selective 84
По-наблюдателните забелязват котана Суки 😉
На различна светлина

Това е всичко за днес! А Вие харесахте ли новия ми любимец?
XOXO
Joe

Изглежда супер, аз лично съм голям почитател на тези телесни нюанси. За съжаление този нюанс го нямаше на щанда на марката и затова вчера се спрях на номер 83, който е много нежно бледо розов, но твоя определено ми допада повече.