Golden Rose Velvet Matte 24 Review

Днешното ревю е посветено на поредния цвят от любимите ми червила – Golden Rose Velvet Matte, то е оранжево и доста смел и ярък цвят, а номерът му е 24. Отидох на щанда на марката, за да си избера червило, което нямам и момичето ми предложи Здравейте, дриймъри!

повече

Empties August 2014

Днес съм Ви подготвила една дълго отлагана публикация – продуктите, които съм използвала до дъно. Отдавна събирам празни опаковки и изведнъж се оказах с една огромна чанта, пълна с празни опаковки… За повечето от продуктите вече съм говорила и няма да се впускам в дълги обяснения. Целта на този пост е да Ви споделя накратко крайното си мнение за продуктите и дали бих повторила покупката 😉
Този път реших да улесня и Вас, и себе си, и номерирах продуктите :)Здравейте, дриймъри!

повече

July/August Haul 2014

Здравейте, дриймъри!
Извинявам се дългото отсъствие на нова публикация в блога, но тези дни ме е налегнал мързел и липса на вдъхновение… Ще се опитам да наваксам –  тези дни съм Ви подготвила няколко интересни неща 🙂 Стартирам с покупките си през последните два месеца, защото смятам(надявам се), че някои от тях ще са Ви интересни 🙂 Ето ги и тях:

повече

Undone OOTD

I’m on my knees but it seems we’re
Going nowhere fast. We’ve reached the climax.
Were together now we’re undone.
Won’t commit so we choose to run away.
Do we separate?
Don’t wanna give in so we both gave up.
Can’t take it back. It’s too late.
We’ve reached the climax, climax.
 
повече

TAG: Лято в сърцето ми

 

Здравейте, дриймъри!

Днес реших да направя един забавен летен таг –  Summer in my heart. Много благодаря на Иф от whatthepenguins.blogspot.com/ за това, че ме тагна! Аз Ви пожелавам приятно четене и тагвам всеки, който има желание да го направи!
1.Кой е цветът, който най-често носиш лятото?
Цветът, който най-често нося това лято е бяло…… и ментово 🙂
 
2. Кой е любимият ти летен лак?
Любимият ми летен лак за нокти е Golden Rose Selective 69.
error: Не е позволено!!