Здравейте, дриймъри!

Добре дошли в „новият дом“ на Dream Of  Joe! Надявам се промяната да Ви харесва! Ще се радвам да разбера какво мислите за дизайна и какво ще ме посъветвате да включа или променя 🙂 Идеята ми е дизайна да е изчистен и простичък, а акцента да е върху съдържанието.

IMG_3168fff

Но да си дойдем на думата, есента дойде и е време да подготвим гардероба за по-студените дни. От известно време си подготвям списък с най- необходимите покупки за зимните месеци, с цел да избегна ненужните и импулсивни пазарувания. Ако искате мога да направя отделен пост за моя есенно-зимен wishlist. но както заглавието подсказва, в днешния пост ще стане въпрос само за нещата, които вече съм си напазарувала 😉

 

IMG_3177ff

Дрехите са купени през последните  2 седмици и все още могат да бъдат намерени по магазините. Избрах неща, които лесно могат да се съчетаят едно с друго и с останалата част от дрехите ми. Това е и моят съвет, когато си купувате нови дрехи – помислете първо с каква дреха, която  вече  имате, бихте го съчетали. А етo  ги и нещата, които избрах:

  • Пухен елек – по принцип не си падам по „космати“ елечета, но от едно известно време ми хващат окото, а и във всички магазини е пълно с такива. Избрах това, защото ми допадна на цвят, на допир е меко, а не твърдо като китеник, а и много държах да е дълго, за да мога да го нося с клинове. Купих го от Bershka – около 70 лева. Ще включа и няколко снимки как може да бъде комбинирано, като снимките за от Pinterest.
PicMonkey Collagehh
Колажът е направен със снимки от Pinterest

IMG_3190ll IMG_319222

  • Черно кожено яке – това е поредното кожено яке, което купувам, но те никога не са излишни, а и това е с по-различна кройка от другите ми. Харесах го, заради дължината, кройката и детайлите. Закопчава се настрани и има ципове на ръкавите, какво повече да иска човек! Не  е от естествена кожа, но и аз нямам желание да нося такава. Цената му също е добра, защото на повечето места този тип якета вървят около 100-120 лева. Това е купено от New Yorker – 70 лева.
PicMonkey Collage11
Колажът е направен със снимки от Pinterest

IMG_3189kk IMG_3187kk IMG_3188hh

  • Дънкова риза –  изключително популярна последните два сезона! Силно я препоръчвам като смятам, че тя е еднa от основните дрехи в гардероба на всяка fashionista 🙂 Навсякъде по магазините е пълно с дънкови ризи с различни кройки, цветове и с бродерии, с щампи и т.н. Каквато и да изберете, няма да сбъркате! Аз избрах тъмносиня, но със сигурност ще си взема поне още една. Моята е от Stradivarius – 40 лева.
PicMonkey Collagegg
Колажът е направен със снимки от Pinterest

IMG_3183gg IMG_3184ffff

  • Черен кожен клин – любимата ми дреха! Отдавна си падам по кожените акценти  в дрехите, а когато става въпрос за клинове, не мога да се сдържа и да не го купя. Точно този клин харесах, заради това, че има не само кожен част, която изглежда доста приемливо, а и защото има и част с друга материя – нещо като велур. Много ми харесва смесването на различни текстури, платове и тяхното наслагване –  layering. Клинът е от New Yorker – 40 лева.
PicMonkey Collage2
Колажът е направен със снимки от Pinterest

IMG_3180lll IMG_3182hhhh

IMG_319466ll IMG_3196 IMG_3199  Надявам се, че постът е бил полезен и интересен! Очаквам с нетърпение Вашето мнение и коментари!

XOXO
Джо