Здравейте, дриймъри!
Изключително щастлива съм да Ви споделя, че преди дни присъствах на представянето  новата anti-age   серия на Lierac – Magnificence! Oрганизаторите от Selecta се бяха постарали страшно много – всичко беше изпипано и просто прекрасно! Нашата презентаторка Зорница Велкова  се справи чудесно,успя да грабне вниманието ни и да ни разкаже някои много интересни и полезни неща за стареенето на кожата. 

Линията Magnificence излиза на българския пазар за първи път. Тя е предназначена за нуждите на кожата на дамите около 40-годишна възраст.  На представянето за първи път чух за гликоксидацията и за нейното въздействие върху кожата. Гликоксидацията е основната  причина за кожното стареене. Това  е процес, при който захарите в организма унищожават протеините, които са важни за здравата и млада кожа. Продуктите от линията действат точно на този процес – те ограничават неговото въздействие, елиминират изменените протеини и реактивират клетъчния метаболизъм. Така се постига максимален ефект в борбата със стареенето на кожата –   бръчките са премахнати, а кожата е стегната и с блясък. Ето и малко допълнителна информация за  линията Magnificencе:

MAGNIFICENCE е първата линия грижа за кожата*, която контролира причината за стареенето. Лаборатории LIERAC предприемат важна стъпка в противостареещите грижи чрез таргетирано комбинирано действие срещу процесите на гликация и оксидация: ГЛИКОКСИДАЦИЯ. Този феномен модифицира всички протеини, отговорни за младостта и красотата на кожата. Лаборатории LIERAC разработват и регистрират уникален противостареещ патент – комплекс D-Glyox, който е мощна комбинация от цвят на нар, копринено дърво и концентриран липозомен пептид с глобално действие** върху гликоксидацията.
Нов вид текстура за ефект “красива кожа” с незабавен и видим резултат.


Линията съдържа 4 продукта – интензивен ревитализиращ серум, крем за суха кожа, гел-крем за нормална и комбинирана кожа и крем за околоочния контур. На представянето имахме възможността да разгледаме и пробваме продуктите и останах страшно впечатлена от тях. На първо място няма как да не отбележа красивия дизайн на опаковките! Не мога да не спомена и невероятно нежния аромат на продуктите! Жалко, че не мога да описвам аромати 🙂 Доста ме впечатли и цвета на серума, досега не бях виждала такъв. Ревитализиращият серумът има червен цвят, който при нанасяне изчезва 🙂

Това е серумът 🙂
С Мая, Жана и Теди

На събитието не само се запознах с тези нови и интересни продукти, но и успях да се запозная с някои от любимите си блогърки! Много благодаря на организаторите за поканата и  прекрасната организация!

XOXO
Джо

Сладурка, забравих да те питам какво е червилото ти 🙂 цветът е прелестен 🙂