IMG_3247ggg

Autumn Makeup Look – Vampy Lips

Без вежди :)[/caption]

Здравейте, дриймъри! Днешният пост е голямо предизвикателство за мен. Досега не съм правила такъв тип постове, но много обичам да чета такива, затова реших и аз да се пробвам. Първо искам да кажа, че не съм професионален гримьор, сама и с помощта на YouTube  съм се учила да се гримирам, така че не ме съдете много строго 🙂 Второто нещо, което искам да е ясно е, че това не е точно ежедневен грим, по-скоро е за вечер или за нещо по-специално. Това е всичко, което искам да кажа като встъпление и се надявам резултата да Ви е харесал 😉

Първото нещо, което правя винаги, когато се гримирам, е да си „нарисувам“ вежди 🙂 Дори когато съм без грим, винаги си оправям веждите. Според мен разликата е голяма и тази процедура я извършвам всеки ден през последните 5 години. Моливът за вежди, който използвам е на Golden Rose – 103, цветът е много подходящ, също и текстурата на молива. Не оставам без този продукт. Никога.

повече

IMG_3385hh

Pinks Beauty Box October 2014

Здравейте, дриймъри! Месецът почти приключи и най- после  пристигна и новата кутия на Pinks Beauty Box!  Както обикновено, аз много се вълнувах какво ще има този месец в кутията и не останах разочарована!

повече

IMG_3219ddd

H&M Cosmetics Haul

Избрах това трио ружове, защото цветовете ми се сториха доста интересни – има Здравейте, дриймъри! Най-после и аз успях  да се сдобия с продукти от новата козметична линия на H&M! В магазина им The Mall  намерих доста от нещата, които исках да видя и си бях набелязала, щанда беше много добре зареден – имаше палитрите, ружовете, пудрите, четките, червилата, пудрата и ружа във формат на сърце, изобщо останах много доволна. Още по щастлива ме направи факта, че имаше тестери на доста от нещата и това, че всички продукти бяха опаковани добре и се виждаше, че никой не ги е пипал.  Много се чудих какво да купя, исках да пробвам доста от нещата, но в крайна сметка взех само една от палитрите – Nude eyes, и едно трио ружове. Много се чудих дали да не взема бронзиращата пудра във формата на сърце, но тъй като  нямаше тестер, реших да пропусна.

повече

error: Не е позволено!!