Здравейте, дриймъри! Най-после и аз успях  да се сдобия с продукти от новата козметична линия на H&M! В магазина им The Mall  намерих доста от нещата, които исках да видя и си бях набелязала, щанда беше много добре зареден – имаше палитрите, ружовете, пудрите, четките, червилата, пудрата и ружа във формат на сърце, изобщо останах много доволна. Още по щастлива ме направи факта, че имаше тестери на доста от нещата и това, че всички продукти бяха опаковани добре и се виждаше, че никой не ги е пипал.  Много се чудих какво да купя, исках да пробвам доста от нещата, но в крайна сметка взех само една от палитрите – Nude eyes, и едно трио ружове. Много се чудих дали да не взема бронзиращата пудра във формата на сърце, но тъй като  нямаше тестер, реших да пропусна.

IMG_3219ddd

Избрах това трио ружове, защото цветовете ми се сториха доста интересни – има коралов, прасковен и бронзов цвят. Цената е 7.90 лева, като за тези пари получават е три цвята руж по 4 гр. Цветовете са доста приятни и за тази цена на първо виждане стават, но ще видим дали ще с е сработим.

IMG_3227cff

IMG_3234ll
Натиснете, за да прочете съдържанието.

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3225kk

Избрах палитрата  Nude eyes по няколко причини. Първо, в нея освен трите цвята сенки в телесни цветове, има и три цвята сенки  за вежди, които се продават и отделно. Второ, стори ми се най-практична от гледна точка на това, че цветовете са неутрални и лесно могат да се използват всеки ден. Също така този тип опаковки са ми много симпатични. Цената на палитрата е 9.90 лева – за тази цена получавате 3 цвята сенки за очи по 1.6 гр и 3 цвята сенки за вежди по 1.2 гр. Първото ми впечатление от сенките за очи е, че са малко бледи, не са много пигментирани. Сенките за вежди ми допаднаха, малко ми напомнят тези на Essence. Останах малко разочарована от съдържанието на продуктите.

IMG_3236kk

IMG_3237ll

IMG_3239kk

IMG_3242kk
Това са сенките за вежди

Има още няколко неща, които искам да пробвам от козметичната серия, а също и някои от четките и лаковете. Вие пробвахте ли нещо от новите продукти на H&M? Ще се радвам да ми споделите Вашето мнение за останалите продукти 🙂

XOXO

Джо