IMG_3662

Pinks Beauty Box November 2014

 

Здравейте, дриймъри!

Днешният пост е посвете

н на октомврийската кутия на Pinks – Pinks Beauty Box November. Както всеки път, аз много се вълнувах какво е нейното съдържание и останах доволна 🙂 Ако и вие сте любопитни какво получих този месец от Pinks Beauty Box, няма да се бавя повече, ето ги и продуктите:

повече

IMG_3339bb

The Makeup Addict Tag

2. Без кой продукт не можеш да живееш?Здравейте, дриймъри! Днес реших да отговоря на въпросите от един много интересен таг 🙂 Бях тагната от сладката Йоана,  за което много й благодаря 🙂 Ето ги и моите отговори:

1. Кой продукт продължаваш да купуваш, въпреки че вече имаш достатъчно за цял живот?

По принцип много обичам да си купувам гланцове за устни, но в последно време не спирам да си купувам червила 🙂 Започнала съм доста експериментирам с цветовете.

повече

IMG_3433bbbb

Golden Rose 34 Brandy Dessert Review

Здравейте, дриймъри! Днешният пост е посветен на новия ми любим лак за нокти, а именно Golden Rose Selective – 34 Brandy Dessert. Просто съм влюбена в този цвят – много тъмно виненочервено, почти черно, Аз го намирам за идеален за сезона – тъмен, наситен, интригуващ… Определено е и траен, вече няколко дни съм с него и изглежда страхотно, леко се олющил само на един от пръстите, а имайте предвид и че не съм използвала база(shame on me :)) и топ лак.

повече

picture

Must-Have Shoes For Winter – Задължителните обувки за зимния сезон

Здравейте, дриймъри! След дълго отсъствие,за което се извинявам, ето ме отново! Приготвила съм ви много интересни публикации, тръпнете в очакване 🙂 Навън застудя рязко, даже и сняг преваля, така че това е най-подходящия момент да обсъдим зимните обувки. Няма как да сте пропуснали факта, че съм луда на тема обувки, нали? Досега не ми се е случвало да погледна обувките си и да кажа: „Това е, нямам нужда от повече!“ 🙂 Просто не мога да си го представя…Просто различните обувки ме карат да се чувствам толкова различно – всяка една от нас знае какво е да обуеш зашеметяващи токчета, нали? В този ред на мисли, не смятам за нужно да ви обяснявам колко много се вълнувам за новия сезон и новите чифтове обувки, с които ще се сдобия… Само аз ли обичам да си купувам по някой нов чифт в началото на сезона? Споделяте ли моята мания?

Като истински shoelover(има ли такава дума?) днес ще споделя моделите, които съм си набелязала за този сезон и които смятам, че могат да превърнат всеки есенно-зимен тоалет(може ли оттук нататък да го наричам ауфит?) в нещо различно и специално. Знаете как едни обувки могат да променят изцяло вида, нали? За това говоря 😉 Освен че ще ви споделя кои модели харесвам най-много, ще ви покажа и къде можете да ги намерите на изгодна цена 🙂

повече

error: Не е позволено!!