pinks beauty box december 2014

Pinks Beauty Box December 2014

Но да се върнем на днешната тема – Pinks Beauty Box December 2014.Ето какво Здравейте, дриймъри!

Вече сме в навечерието на моят най-любим период от годината – коледните празници! В последно време се случват някои нови неща в личния ми живот, а това в комбинация с коледните банкети, гостувания и приготовления ме принуди да оставя блога на заден план. Но обещавам през почивните дни да наваксам 🙂 Имам доста идеи, само време за реализация нямам и се надявам през почивните дни да успея да осъществя всичко запланувано. Искате ли да се приготвите с мен за Нова година – грим или OOTD? Приготвила съм ви и още една изненада, която се насявам да ви допадне 🙂

повече

IMG_3915gg

The Christmas Tag

Прекрасната Ида ме тагна в този коледен таг и аз с удоволствие се включвам, като от своя страна искам да тагна всеки, който обича Коледа! Приятно четене ;)Здравейте, дриймъри!

Надявам се, че всички сте толкова развълнувани и щастливи от наближаването на коледните празници! Любимият ми празник в годината е Коледа, защото тогава прекарвам най-много време със семейството си и не само че обичам да получавам подаръци, но обичам и аз подготвям изненади за любимите си хора! Също така обожавам да украсявам у дома, така се чувствам още по-празнично и уютно! Както знаете, аз вече украсих още в началото на месец декември. А вие кога украсявате у дома?

повече

clarisonic mia 2

Clarisonic Mia 2 Review

Отдавна искам да ви споделя за резултатите от употребата на четката за лице Clarisonic Mia 2, но исках да изчакам до шестия месец и тогава да ви покажа какво успях да постигна с нея! Приятно четене!Здравейте, дриймъри!

Днес съм ви подготвила много интересен и дългоочакван пост. Надявам се, че с него ще мога да съм ви полезна и да вдъхна надежда на хората с проблемна кожа като мен!

повече

pinks beauty box luxury edition

Pinks Beauty Box Luxury Edition 2014

Здравейте, дриймъри,

Реших набързо да споделя с вас какво получих в лимитираното издание Pinks Beauty Box Luxury Edition. Това е специално луксозно издание на Pinks Beauty Box  и цената на кутията е 30 лева.

повече

empties

Empties December 2014

Здравейте, дриймъри!

Ето че без да се усетим дойде и един от любимите ми месеци в годината – декември! Аз вече съм празнично настроение, както знаете(ако следите моята Facebook страница) аз вече украсих у дома и си мечтая за семейни и приятелски сбирки, за подаръци и гушене 🙂 А докато стане време за всичко това, нека се поровим в моето козметично кошче:

повече

error: Не е позволено!!