Здравейте, дриймъри!

Днес съм ви подготвила много интересен и дългоочакван пост. Надявам се, че с него ще мога да съм ви полезна и да вдъхна надежда на хората с проблемна кожа като мен!

clarisonic mia 2

Отдавна искам да ви споделя за резултатите от употребата на четката за лице Clarisonic Mia 2, но исках да изчакам до шестия месец и тогава да ви покажа какво успях да постигна с нея! Приятно четене!

may_1471
Май 2014
Май 2014
Май 2014

Преди шест месеца започнах този експеримент с кожата си, която тогава беше в ужасно състояние и ми се струваше безнадежден случай. Цялото ми лице беше покрито с пъпки, големи, червени и болезнени пъпки, които дори гримът не можеше да покрие…В снимките за блога правех всичко възможно да не се виждат, но вероятно и вие бяхте забелязали как изглеждаше тогава лицето ми – като торта с орехи, буквално. А за белезите да не говорим – освен пъпките, лицето беше покрито с множество червени петна. Направо бях отчаяна, защото нищо не ми повлияваше – кремове, гелове, нищо. Тогава моят приятел ми направи страхотна изненада за рождения ми ден – подари miмечтаната четка за лице Clarisonic Mia 2. Сигурно и вие сте слушали колко е прекрасна и ефективна, колко добре почиства в дълбочина, какви невероятни резултати постига. Е, аз също бях чела мнооого хвалби, затова и аз си мечтаех да я притежавам, с надеждата да ми помогне отново да си спомня какво е да имаш нормална кожа и да не те е срам да излезеш дори до магазина без фон дьо тен и коректор… Само хората, които са били в моето състояние могат да ме разберат и да си представят колко този проблем се отразяваше и на самочувствието ми. Нали знаете, че всеки има дни, в които се чувства грозен и  не харесва това, което вижда в огледалото? Е, аз почти всеки ден се чувствах така 🙁

Колажи2

Но благодарение на страхотния подарък, който получих(Thanks, babe <3) успях да променя коренно вида на кожата си! Ако преди шест месеца някой ми беше казал, че пъпките ще са история и че лицето ми ще е толкова гладко, нямаше да му повярвам!

Clarisonic не е просто устройство и четка, а уникален звуково-честотен метод, създаден от екип инженери от Сиатъл. Технологията позволява почистване, 6 пъти по-ефективно от ръчното. Четката не се върти, а извършва 300 микродвижения в секунда (трепти едновременно назад и напред, премахвайки замърсяванията изцяло). Честотата на движенията и супермеките косъмчета гарантират, че уредът не разтяга и не дразни дори най-чувствителната кожа. Запазва я еластична и освежава. Красива кожа само за 1 минута – толкова е нужно: 20 секунди за челото, 20 за носа и брадичката и по 10 секунди на всяка буза. Вграден таймер уведомява кога е време да сменим зоната. Уредът работи с 5 различни вида четки, в зависимост от типа кожа.След 2 седмици порите са минимизирани, фините бръчици са по-малко видими, тенът е по-равномерен и сияен. Кожата изглежда по-здрава и невероятно гладка.(Информацията е взета от тук)

Аз започнах да я използвам всеки ден – сутрин и вечер, в края на юни. Още първия месец имаше леко подобрение. Изненадващото за мен беше, че кожата ми ставаше гладка. Аз бях свикнала с релефа от пъпките, а с времето четката ми повлия страхотно и кожата ми е глада и мека. Резултатите за шестте месеца употреба са видими, а за мен са просто забележителни. Нямам вече пъпки, излизат ми само в определени дни от месеца и то само около брадичката. Кожата ми никога не е била толкова гладка! Порите са свити. Белезите изчезват и кожата ми има дооооста по-здрав и приятен вид. Да, все още имам белези , но Clarisonic Mia 2 почиства кожата в дълбочина, затова знам, че с времето ще се отърва от всички белези 🙂 Страшно съм доволна от ефекта и не смятам да преустановявам използването и ежедневно. В последните два месеца дори я използвам само вечер, след като си изтрия грима. Засега и така кожата ми се чувства добре. Ако пак състоянието й се влоши, пак ще започна да я използвам по два пъти на ден. Хубавото е, че в комплекта е включена кутия за пътуване, така че мога да я нося навсякъде със себе си. Аз използвам четката за чувствителна кожа, която беше в комплекта, но вече е време да я сменя(четките се сменят на около 6 месеца) и мисля да си взема тази, която е специално за акне. С четката използвам почистващия гел с нийм Himalaya.

IMG_4000 IMG_3996 IMG_3977 IMG_3972 IMG_3971 bef and after

PicMonkey Collage1

Смятам, че четката е много удобна и стабилна, може да се използва под душа. Има и две степени на вибриране, аз винаги избирам по-бързата. Много съм доволна от постигнатите резултати и смятам, че наистина си заслужава парите, въпреки че изобщо не е евтина. Според мен изпълни всичко, което производителите обещават – намалява порите, кожата става гладка, тенът е по-равномерен, пъпките изчезнаха, белезите също изчезват. Определено оправда моите очаквания. Кожата ми от години не е изглеждала по-добре! Направо обожавам тази четка!

Съжалявам, че малко се поувлякох с писането, но се надявам да съм била изчерпателна и полезна! Ще се радвам да разбера какво е вашето мнение!

XOXO

Joe