Здравейте, дриймъри!

Днешният пост е посветен на един от любимите ми продукти в последно време – коригиращия молив за вежди Avene Couvrance Corrector Pencil *. Ако ме следите от повече време сигурно знаете, че за мен моливът за вежди е задължителен и дори в дните, в които не слагам грим, използвам молив, за да придам на веждите си нормален вид.  Хиляди пъти сте чували, че вежди са много важни, че те са рамката на лицето и т.н. Напълно съм съгласна с тези твърдения и затова не пропускам да оформя и да запълня веждите си. Пробвала съм доста моливи и няколко вида сенки за вежди и много се зарадвах, че имам възможност да пробвам и коригиращия молив на Avene.

Avene Couvrance Eyebrow Corrector Pencil

Avene Couvrance Corrector Pencil  се предлага в два цвята – за руси и за кафяви вежди, моят цвят е по-тъмният. Моливът има две страни – едната е самият молив, а от другата страна има малка четчица, с която да разнесете молива за по-естествен завършек. Смятам, че четката е много удобна, с нея след това нанасям и малко сенки за вежди, за да „запечатам“ и матирам веждите.

Avene Couvrance Eyebrow Corrector Pencil Avene Couvrance Eyebrow Corrector Pencil

Моливът е траен, издържа цял ден и не  се разтича. Много ми хареса, че е мек и доста пигментиран. Пробвала съм моливи за вежди, които колкото и да натискаш, не оставят почти никакъв цвят, тук случаят не е такъв. Само с леки движения нанасяте молива и сте готови. Единственото, което не ми допада в този продукт е, че се предлага само в два цвята.

Avene Couvrance Eyebrow Corrector Pencil Avene Couvrance Eyebrow Corrector Pencil

Това е всичко за днес. Надявам се, че съм била полезна и ще се радвам да разбера вашето мнение!

XOXO

Joe

*Продуктът ми е предоставен за проба.