Привет, дриймъри!

Надявам се, че сте прекарали страхотно през празничните дни с вашето семейство и приятели! Искам да ви пожелая новата 2015  година да е още по-успешна и пълноценна от 2014! Мечтайте повече, обичайте се повече, забавлявайте се повече и започнете да живеете живота, който винаги сте мечтали!

Първият ми пост през новата година ще е посветен на най-доброто от миналата година 🙂 2014 беше интересна, пълна с промени и свърши толкова бързо, че не усетих как мина през мен. Предполагам, че и с вас беше така 🙂 Но да видим кои са най-добрите постове за 2014:

IMG_043120

IMG_1482gg

  • Undone OOTD – един от любимите ми аутфити! Тази рокля е просто страхотна, в нея се чувствам наистина женствена, а обувките са просто мечта – секси, удобни, високи токчета…

IMG_2678ggg

  • Autumn Makeup Look – Vampy Lips – първият ми пост,  в който се гримирам 🙂 Обещавам през тази година повече такива 🙂

PicMonkey Collagexxx

  • Mint Candy Spring Edition OOTD – много удобен и свеж аутфит, вие също много го харесахте, затова и той е в списъка с любими постове.

IMG_1623bb

  • My Favorite Hair Mask DIY – любимата ми домашна маска за коса с доказано действие 😉

IMG_2163mmm

  • Golden Rose Velvet Matte Lipstick 17 – едно от първите ми червила от тази серия, което моментално се превърна в мой любимец! Обожавам цветовете и матовия ефект на всички червила от серията 🙂 За мен те са must-have!

IMG_01525

  • Off To The Races OOTD – най-яката пола, която съм виждала в последно време! Идеална е за много случаи и просто я обожавам! А вие?

IMG_3139hhgttgfhhh

IMG_2437

  • Bad Karma OOTD – доста dark и edgy аутфит, който обичам 🙂 Коженото яке  е задължителен елемент от гардероба на всяка жена! Тъмното червило е идеално за есенно-зимния сезон!

IMG_3547hhh

 

  • Clarisonic Mia 2 Review – ревюто, което подготвях най-дълго време! Уникален продукт!

mia

Това е всичко за днес! Надявам се, че ви е било интересно да си припомните или ако сте пропуснали – да прочетете няакои от най-добрите ми постове!

XOXO

Joe