Здравейте, дриймъри!

Както сигурно сте забелязали, доста си падам по червените и ярки червила. В последно време не се разделям с тях. Определено променят цялата визия и ежедневния грим изглежда по-специален 🙂 Затова много се зарадвах, когато от Golden Rose ми изпратиха за проба гланцът  за устни Color Sensation в цвета 123, който е страшно наситено червено! Точно като за мен!

Golden Rose Color Sensation 123

Отдавна не бях попадала на толкова наситен цвят на гланц за устни! Толкова е пигментиран, че нямам нужда от червило под него. А цветът му е направо разкошен! Смятам, че е сравнително траен – издържа 3-4 часа. Не лепне и почти не го усещам върху устните си.

Golden Rose Color Sensation 123

Единственото, което не ми допада в този гланц е, че малко ми се разтича. Имам същия проблем и с доста червила. Може би, ако свикна да си слагам молив за устни, ще си реша проблема… Вие имате ли същия проблем?

Golden Rose Color Sensation 123

Крайното ми мнение е, че гланцът е просто страхотен, особено като се има предвид ниската му цена – около 5-6 лева! Набелязала съм си още няколко цвята и се надявам и те да са толкова добри 🙂

Това е всичко за днес, дриймъри! Надявам се, че ревюто ви е харесало и ако искате да видите гланца в дейтвие се абонирайте за моя канал в YouTube, където ще се опитам да ви покажа един интересен грим 🙂

XOXO

Joe