HMConsciousExclusive 2015

H&M Conscious Exclusive Collection 2015

Здравейте, дриймъри!

Днес реших да ви пренеса в света на модата с бляскавото събитие на H&M Conscious! Имах възможността да присъствам на ексклузивното представяне на новата H&M Conscious Exclusive колекция заедно с куп блогъри и звездни гости, което се проведе на бул. Витоша 6, ден преди пускането на новата колекция по магазините. Не мога да не спомена имената на Никол Станкулова, Алекс Раева, Диана Любенова и Рут Колева, които изглеждаха просто зашеметяващо в прекрасните дрехи от колекцията, които си бяха избрали.

повече

PicMonkey Collageddnnn

Sound Of A Woman OOTD

Maybe that’s the sound of a woman
Maybe that’s the sound that her heart makes
When she’s crying out to the one man
Chaining her to love that she can’t escape
You would understand if you listen
You wouldn’t find her eyes focused on the door
Maybe that’s the sound of a woman
Begging you to try just a little more

повече

IMG_8893ddddd

Боя за коса Garnier Color Sensation 7.0 – Ревю

Здравейте, дриймъри!

Отново реших да експериментирам с боята за коса и нямам търпение да ви покажа какво се получи! Този път реших да пробвам боя за коса, която досега не бях виждала и доколкото разбрах е нова на пазара. Става въпрос за боята Garnier Color Sensation, а цветът,  който аз избрах е номер 7.0 – Delicate Opal Blond. Цената на тази боя е около 4 лева.  Знаете, че си падам точно по такива руси цветове и взех боята с надеждата маааалко да се изсветля.

повече

IMG_8820vv

Червило Avene Couvrance – Ревю

Здравейте, дриймъри!

Днес искам да ви разкажа за един мой любим продукт за устни! Вече съм го споменавала в постове и клипове – това е дуо моливът и червило Avene Couvrance*. Моят цвят е по-тъмният, който е доста близък до цвета на устните ми и благодарение на това изглежда много естествено.

повече

error: Не е позволено!!