Здравейте, дриймъри!

Днес искам да ви разкажа за един мой любим продукт за устни! Вече съм го споменавала в постове и клипове – това е дуо моливът и червило Avene Couvrance*. Моят цвят е по-тъмният, който е доста близък до цвета на устните ми и благодарение на това изглежда много естествено.

IMG_8820vv

Продуктът е доста практичен – получавате молив за устни и червило в едно – идеалното решение за хора като мен, които никога не си купуват моливи за устни. Нямам много опит в използването на молив преди червилото, но този е много лесен за употреба, самоподостря се и пасва идеално на цвета на червилото. С него очертавам и запълвам устните преди да нанеса червилото.

IMG_8827dd

Червилото е много леко и мазно – разнася се перфектно, като ефекта не е матов, а по-скоро е леко лъскав. Не ми изсушава устните, напротив, оставя ги меки. Много ми харесва да го иползвам в дните, когато искам нещо леко и естествено вместо любимите ми ярки червила. Според мен отива на почти всякакъв грим.

IMG_8832dd IMG_8810ee IMG_8803dd

Единствената ми забележка е към трайността – не се задържа дълго, затова винаги покривам устните с молива и след това с червилото. Това до някъде решава проблема. Също така ми се искаше да има поне още няколко цвята 🙂

Това е всичко за днес, дриймъри! Надявам се, че мнението ми за продукта ще ви е от полза! А вие харесвате ли червилата на Avene?

IMG_8814ee

*Продуктът ми е предоставен за проба от PR.