Здравейте, дриймъри!

Отново реших да експериментирам с боята за коса и нямам търпение да ви покажа какво се получи! Този път реших да пробвам боя за коса, която досега не бях виждала и доколкото разбрах е нова на пазара. Става въпрос за боята Garnier Color Sensation, а цветът,  който аз избрах е номер 7.0 – Delicate Opal Blond. Цената на тази боя е около 4 лева.  Знаете, че си падам точно по такива руси цветове и взех боята с надеждата маааалко да се изсветля.

IMG_8893ddddd

Боята обещава наситен цвят и траен цвят, а също и пълно покритие на белите коси. Комплектът е стандартен – съдържа ръкавици, балсамче, оцветител и проявител. Нанесох я както обикновено – най-вече в корените, за да покрия упоритите бели косми, а след това по дължината. Направи впечатление, че боята осен на амоняк, мирише и леко на цветя, което ме зарадва. Свикнала съм боите в повечето случаи да миришат ужасно 🙂

PicMonkey Collage1

На пръв поглед цветът изглежда чудесно и е покрил изцяло белите коси. Много ми допада и цветът, който се получи – много светъл и естествен цвят, равномерен навсякъде.

PicMonkey Collage3

Доволна съм от боята и от резултата, най-вече защото покри белите ми коси и цветът изглежда много добре 🙂 Остава да се надявам  и да е траен! Обещавам да ви държа в течение колко време се задържа цвета и дали не се измива измива лесно от белите коси, както някои други бои.

IMG_8890ggggg

А вие ползвали ли сте Garnier Color Sensation? Ако да, кой цвят и колко време се задържа?

XOXO

Joe