la-roche posay

Summer Beauty Essentials 2015 – Любими продукти през лятото

Здравейте, дриймъри!

Днес реших да споделя с вас моите задължителни и любими продукти за летните месеци. Надявам се, че темата ви е интересна и ще се радвам да споделите с мен вашите любими летни продукти 🙂 Да започваме:

повече

IMG_1207

Good Box June 2015

Здравейте, дриймъри!

Явно тази седмица е седмицата на кутиите, защото днес получих и дългоочакваната нова абонаментна кутия – Good Box. В нея можете да откриете био и органични продукти за хапване, за дома и козметика. Цената е 20 лв.(+3 лв. доставка) и можете да я поръчате от тук. Ето и какво има в кутията:

повече

Pinks Beauty Box

Pinks Beauty Box June 2015

Здравейте, дриймъри!

Най-после пристигна и юнската кутия на Pinks Beauty Box, която чаках с нетърпение! Този месец Pinks Beauty Box стават на две години – честито! Ето и какво имаше в кутията този месец:

повече

IMG_1050

Wycon Cosmetics Първи впечатления

Здравейте, дриймъри!

След дълго отсъствие най-после се завръщам с нов пост! Днес реших да ви споделя първите си впечатления от новата за българския пазар марка за декоративна козметика Wycon Cosmetics. Марката е италианска и отворени първият си магазин в България преди десетина дни – той се намира в Serdika Center. В момента нямат български сайт, но можете да разгледате италианската версия – тук.

повече

error: Не е позволено!!