Здравейте, дриймъри!

Днес искам да споделя с вас мнението си за серума за мигли Revitalash. Преди известно време екипът на Revitalash се свързаха с мен и ми предложиха да тествам серума за растеж на миглите. Бях доста скептично настроена, но все пак реших да пробвам и да видя какъв ще бъде ефекта му върху моите мигли.мнение за серум за мигли Revitalash Advenced

 

Серумът, който получих е 1 мл и се очакваше да ми стигне за около 3 месеца. Оригиналната разфасовка е 2 мл и стига за около 6 месеца. Цената на оригиналният продукт е 130 лв. и можете да го закупите тук.  Revitalash Advаnced е безцветен и се нанася веднъж на ден с четчица, като на очна линия, в основата на миглите, след като са почистени всички следи от грим. Аз го използвах вечер преди лягане. Първите 4-6 седмици се нанася всеки ден, а след като започнат да се виждат резултатите – веднъж на 2-3 дни. Задължително е да се спазва ежедневното използване през първия месец. Аз използвах серума ежедневно в продължение на около 6-7 седмици.

мнение за серум за мигли Revitalash Advenced

При мен нямаше дразнене на очите, нито зачервяване или друг дискомфорт. Изобщо не усещах, че съм си сложила нещо. Ще приложа снимка на съдържанието, за да можете да видите съставките и дали има притеснителни за вас.

мнение за серум за мигли Revitalash Advenced мнение за серум за мигли Revitalash Advenced

Първият един месец не видях никаква разлика и дори малко се разочаровах. Но след 6-та седмица започнах да виждам разлика в състоянието на миглите си. Тези от вас, които ме следят отдавна знаят как горе-долу изглеждат миглите ми – късички, леко светли, аз бих ги определила като по-редички.

мнение за серум за мигли Revitalash Advenced

След около 2 месеца употреба, моите мигли изглеждат доста по-добре – определено са по-дълги, малко по-гъсти и по-тъмни, а най-странното е, че са леко извити. Много съм доволна от резултата и до този момент все още използвам серума през 2-3 дни. Не знам дали хората около мен забелязват разликата, но за мен е много голяма и с удоволствие бих продължила да използвам  Revitalash Advаnced и занапред.

мнение за серум за мигли Revitalash Advenced

За мен този серум  Revitalash Advаnced е чудесна алтернатива на екстеншъните за мигли или т.нар. „мигли косъм  по косъм“, Миналото лято си сложих такива мигли и бях супер разочарована – не можех да се гримирам нормално, трябваше да внимавам как си трия грима, те постоянно падаха и заедно със тях падаха и моите, дразнеха ме и ме боцкаха. Тъжна история, изтърпях ги точно една седмица и ги свалих. Занапред смятам да не си причинявам повече такива изживявания, особено след като открих и по-лесен начин 🙂

XOXO

Joe